Zbor special al British Airways cu un echipaj format din angajaţi cu numele Harry, Meghan și Megan
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Zbor special al British Airways cu un echipaj format din angajaţi cu numele Harry, Meghan și Megan
Zbor special al British Airways cu un echipaj format din angajaţi cu numele Harry, Meghan și Megan
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Compania British Airways va celebra nunta regală de sâmbătă efectuând un zbor spre Canada cu un echipaj format numai din angajaţi cu numele Harry şi Meghan, relatează marţi Reuters. Prinţul Harry, de 33 de ani, nepotul reginei Elisabeta a II-a şi al şasea în ordinea succesiunii la tronul britanic, şi actriţa Meghan Markle, de 36 de ani, se vor căsători sâmbătă în capela St George din castelul Windsor, în cadrul unei ceremonii care va atrage o atenţie uriaşă în întreaga lume.
British Airways a anunţat că zborul de pe London Heathrow până la Toronto, oraşul în care trăia Meghan Markle şi unde cuplul a avut prima apariţie publică, va fi operat de un echipaj din care vor face parte doi Harry, şapte Megan şi o Meghan, avionul urmând să fie pilotat de Harry Blake. Managerul departamentului de servicii pentru clienţi al companiei, Megan Horsley, este cea care va conduce echipajul special de la bord. Ea a declarat că este un omagiu adecvat pentru prinţul Harry şi viitoarea sa soţie, deşi a admis că există şi anumite inconveniente. "Am zburat o dată sau de două ori cu o altă Megan dar niciodată cu şapte, aşa că va trebui probabil să ne strigăm pe numele de familie în timpul acestui zbor foarte special", a spus ea.
British Airways a mai precizat că toţi pasagerii numiţi Harry, Meghan sau Megan şi care se vor afla sâmbătă în avioanele companiei vor putea să folosească barul de la clasa întâi. De asemenea, toţi clienţii din aceeaşi zi vor primi prăjituri cu aromă de lămâie şi flori de soc, aceeaşi cu cea pe care o va avea tortul servit la nunta regală. În zborurile British Airways din aceeaşi zi vor putea fi văzute materiale filmate la nuntă, precum şi serialul "Suits", care a făcut-o celebră pe Meghan Markle, dar şi documentare despre cuplu şi castelul Windsor.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost