Vrâncenii sunt invitați la Zilele Comunei Goleşti
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Vrâncenii sunt invitați la Zilele Comunei Goleşti
Vrâncenii sunt invitați la Zilele Comunei Goleşti
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Primăria Goleşti vă invită, sâmbătă și duminică, la cea de a treia ediţie a Zilelor Comunei. Consiliul Local Goleşti a aprobat în urmă cu trei ani ca această sărbătoare să fie organizată de Sf. Împăraţi Constantin şi Elena. Organizatorii au pregătit mai multe competiţii sportive dar şi concursuri interactive pentru tineri. Pe parcursul celor două zile locuitorii comunei sunt aşteptaţi la un spectacol extraordinar susţinut de Provincialii, Ion Paladi, Nicolae Furdui Iancu, Doinița Fluturu, Laura, Nicoleta Buga Neagu, Ana Marian Botezatu şi Deepcentral. La eveniment vor fi prezente ansamblurile folclorice Sînziene-Dumitrești, Plaiuri Vânătorene-Vînători-Neamț, Plai Vrâncean-Vrancea, Rapsodia Vultureană-Vulturu, Vornicii-Păulești- Vrancea, Dorurile Vrancei. La manifestările dedicate Zilelor comunei Golești vor participa mai mulți copii talentați care vor cânta pentru cei prezenți. Este vorba despre Iustin Vișan, Iustina Păun, Alexandra Panaitescu, Sara Lupușoară, Miruna Bratu, Delia Damaschin & Dragoș Panaitescu, Nadia Păun și Elena Budeanu. „Luna mai vine cu de-acum tradiţionalele zile ale comunei Goleşti care se vor desfăşura în perioada 20-21 mai 2017 şi la care vă aşteptăm cu mic cu mare să sărbătorim. Haideţi să păstrăm tradiţia şi să ne întâlnim ca şi în anii trecuţi cu toţii la această mare sărbătoare a comunei Goleşti“, a spus primarul Alexandru Zar.
    De reținut că edilul șef din Golești va face și o scurtă prezentare a proiectelor de investiții pe care le are în derulare. Cel mai important proiect este cel care vizează asfaltarea a 20 de străzi cu o lungime totală de 7,8 kilometri. „Așa cum am promis, vom asfalta toate străzile care în acest moment nu sunt asfaltate. Sper ca la sfârșitul acestui an toate străzile din comuna Golești să fie asfaltate“, a precizat primarul Alexandru Zar.  Finanțarea este asigurată prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR). Valoarea investiției este de un milion de euro. Prin proiectul finanţat prin PNDR vor fi asfaltate străzile: Fundătura Potecii, Adâncata, Matei Basarab, Mioriţei, Mugur,  Pionieri, Şoseaua Naţională, Tineretului, Căprioarei, Ceahlău, Vergului, Teiului, Florilor, Victoriei, Spiru Haret, Foişor, Vasile Alecsandri, Aurel Vlaicu, Crinului,  Păşunii - asimilat DC 212.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost