Vrâncenii au cumpărat peste opt mii de mașini second hand din import
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Vrâncenii au cumpărat peste opt mii de mașini second hand din import
Vrâncenii au cumpărat peste opt mii de mașini second hand din import
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Anul trecut au fost înmatriculate 14.989 autoturisme în Vrancea, majoritatea acestora fiind second hand din import. Anul 2017 a coincis cu eliminarea timbrului de mediu ceea ce a dus la o explozie a importurilor de autoturisme second hand din țările Uniunii Europene. De altfel, cele mai multe înmatriculări de autoturisme second hand au fost realizate în luna februarie când au fost aduse în Vrancea aproape 1200 de autoturisme. Ulterior a scăzut ritmul importurilor de SH-uri, media lunară fiind de circa șase sute de vehicule. În total, în cursul anului trecut au fost aduse 8041 de autoturisme second hand din import. La acestea se adaugă cele 6430 de autoturisme reînmatriculate în țară. Reversul s-a văzut la vânzările de autoturisme noi. În tot anul 2017 au fost vândute doar 518 autoturisme, adică mai puțin decât importurile SH dintr-o lună. Marca preferată la autoturismele noi este Dacia, cea mai ieftină și cu multe posibilități de finanțare. În schimb, la autoturismele de import, cele mai căutate au fost modelele de la Volkswagen, urmate de Opel și Ford. În ceea ce privește mărcile premium, în continuare cele mai căutatate sunt modelele de la BMW, Mercedes Benz și Audi.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Local

Află câtă apă consumă un vrâncean; raportul a fost făcut public de SGA
Un vrâncean consumă anual 49 metri cubi de apă, arată un raport al Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea. Raportul a fost prezentat, ieri, în ședința Colegiului Prefectural.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost