Vrâncean de 27 de ani, arestat preventiv după ce a tâlhărit o focșăneancă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Vrâncean de 27 de ani, arestat preventiv după ce a tâlhărit o focșăneancă
Vrâncean de 27 de ani, arestat preventiv după ce a tâlhărit o focșăneancă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Un tânăr de 27 de ani, din Odobești, care a fost reținut joi, după ce a tâlhărit o femeie din municipiul Focșani. Vineri, el a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 
Potrivit reprezentanților Biroului de Presă al IPJ Vrancea, tânărul ar fi comis fapta în urmă cu trei zile. „La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani, în urma activităților specifice desfășurate, au identificat un bărbat, de 27 ani, din orașul Odobești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie la data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 13.05, asupra unei femei din municipiul Focșani. Față de cel în cauză a fost luată măsura reținerii, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.
Vineri, bărbatul a fost prezentat la Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă. El a primit mandat pentru 30 de zile. „(...) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului H(...) PAUL TRAIAN, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie (...) (persoană vătămată P(...) Gabriela), pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 12.01.2018 până la 10.02.2018, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. (...) cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu (...), în cuantum de 130 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 12.01.2018, ora 13.40“, este decizia magistraților de la Judecătoria Focșani.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Local

Află câtă apă consumă un vrâncean; raportul a fost făcut public de SGA
Un vrâncean consumă anual 49 metri cubi de apă, arată un raport al Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea. Raportul a fost prezentat, ieri, în ședința Colegiului Prefectural.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost