Vrâncean căutat de autoritățile germane, prins la vama Nădlac
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Vrâncean căutat de autoritățile germane, prins la vama Nădlac
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Comunicat de presă - ITPF Oradea
În data de 12.11.2017, în jurul orei 20.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac — Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților la frontieră, cetățeanul român, Marius I., în vârstă de 20 de ani, din județul Vrancea.
Cu ocazia realizării controlului, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis de către autoritățile germane, un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății. Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 10 ani.
Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor trei persoane, care au fost predate unei echipe operative din cadrul I.P.J. Arad pentru continuarea cercetărilor.

Purtător de cuvânt:
Comisar-șef de poliție BONDAR LAURA BEATRICE
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost