Vrancea are încă 46 de cadre didactice în corpul experților în management educațional

13
2390


Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea au făcut publice rezultatele obținute de angajații din sistemul de învățămânnt care au participat la examenul pentru admiterea în corpul național de experți în management educațional, înainte de contestații. L-a concurs au participat 73 de cadre didactice, dintre care 46 au promovat. Pentru a fi declarat promovat, fiecare candidat ar fi trebuit să aibă cel puțin 70 de puncte.
Potrivit tabelului publicat de ISJ, cele mai multe puncte, respectiv 100, au fost obținute de profesoara Maria Lupu, de la Colegiul Național Unirea Focșani. 98 de puncte a obținut Minodora Gheorghe, de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Focșani, iar 96 de puncte profesoara Voicuța Voicu, de la Colegiul Tehnic Ion Mincu. Profesoara Daniela Mihalcea, de la Școala Gimnazială Ecaterina Teodoroiu din Mărășești, a obținut 95 de puncte, la fel ca și cadrele didactice Cornelia-Mirela Neacșu, de la Colegiul Tehnic Ion Mincu Focșani, Mihaela Alexandrina Pascu, de la Școala Gimnazială Măicănești, Alina Petrea, de la Școala Gimnazială Golești – Grădinița cu program normal, Ștefan Tofan, de la Școala Gimnazială Vulturu, și Aneta Turbatu, de la Școala Gimnazială Petrache Blîndu Ciușlea.
Câte 94 de puncte au obținut profesoarele Valentina Cucu, de la Colegiul Tehnic Ion Mincu Focșani, și Gabriela Scutaru, de la Școala Gimnazială Măicănești, iar 93 de puncte a obținut Ancuța Matei, de la Școala Gimnazială Ruginești. 92 de puncte a obținut Nicolae Dănilă, de la Școala Gimnazială Milcovul, iar câte 91 de puncte cadrele didactice Daniela Popoiu, de la Școala Gimnazială Nănești, Nicoleta Racoviță, de la Liceul Teoretic Ioan Slavici, și Mihaela Rotaru, de la Liceul teoretic Duiliu Zamfirescu Odobești. 20 de cadre didactice au 0 puncte, fiind declarate nepromovate.
Lista cu punctajele obținute AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here