Viorel Ciubotaru nu mai este interimar la conducerea CSM Focșani 2007: Este director cu postul câștigat prin concurs!

3
4067


Clubul Sportiv Municipal Focșani 2007 a avut, după pensionarea profesorului Marian Rădulescu, doi directori interimari – profesorul Stănică Grosu, până în august 2016, și profesorul Viorel Ciubotaru, din august până la 1 decembrie 2017, cu prelungire pe șase luni primită la începutul acestui an.
Primăria Municipiului Focșani a organizat în luna februarie concursul pentru ocuparea postului vacant de director gradul II la club. Așa cum s-a putut constata pe site-ul Primăriei Focșani, la concurs s-a înscris doar profesorul Viorel Ciubotaru.
Pe același site, vineri, 17 februarie, ora 14,00 a fost publicat Centralizatorul nominal privind rezultatul concursului pentru ocuparea postului vacant de director gradul II la Clubul Sportiv Municipal Focșani. În preambulul centralizatorului este precizat că „având în vedere prevederile art. 30 alin (3) din anexa la Hotărârea  Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului – cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în
grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, comisia de examen comunică următoarele rezultate finale ale
examenului: Ciubotaru Viorel, pentru funcția vacantă de director gradul II la CSM Focșani 2007 – 71 puncte la proba scrisă, 77,66 puncte la proba practică și 95,66 puncte la interviu. Cu o medie de 81,44 puncte, Viorel Ciubotaru a fost admis.
Și este director al CSM Focșani 2007, urmând ca în temeiul rezultatului concursului, primarul Municipiului, Cristi Valentin Misăilă, să emită decizia de numire. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here