VIDEO :Trei proiectile, găsite în timpul unor lucrări la calea ferată în Gara Sihlea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO :Trei proiectile, găsite în timpul unor lucrări la calea ferată în Gara Sihlea
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Trei proiectile au fost găsite ieri în zona Gării Sihlea, în timpul unor lucrări la calea ferată. Centrul Infotrafic din cadrul IGPR anunțase că la ora 16.45, între localităţile Râmnicu-Sărat (judeţul Buzău) şi Sihlea (judeţul Vrancea), traficul feroviar era întrerupt pe Magistrala 500, pe ruta Bucureşti - Suceava, din cauza unor lucrări pe linia de cale ferată, la kilometrul 177. Muncitorii au descoperit însă două proiectile calibrul 100 mm și un proiectil calibrul 76 mm, așa că au fost chemați pompierii pentru o intervenție pirotehnică. Plutonier adjutant Florin Olaru, purtător de cuvânt al ISU Vrancea, preciza ieri seară că echipa pirotehnică rămâne la fața locului până la finalizarea lucrărilor pentru a ridica și alte eventuale proiectile descoperite în timpul lucrărilor. Centrul Infotrafic a anunțat reluarea traficului feroviar la ora 17.35.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost