VIDEO: Tinerii ARESTAȚI pentru trafic şi consum de DROGURI au contestat măsura preventivă; ei cultivau cannabis în casa bunicii
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO: Tinerii ARESTAȚI pentru trafic şi consum de DROGURI au contestat măsura preventivă; ei cultivau cannabis în casa bunicii
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi
Cei şase bărbaţi care joia trecută au fost arestaţi preventiv într-un dosar de trafic şi consum de droguri, au contestat măsurile preventive. Astfel, dosarul va ajunge la Curtea de Apel Galaţi, urmând ca magistraţii de aici să stabilească, cel mai probabil săptămâna aceasta, dacă îi vor menţine în arest pe cei şase sau nu.
Între timp, pe pagina web a Poliţiei Române a fost postat, la trei zile de la acţiune, un comunicat cu privire la aceasta. Conform informaţiilor apărute, în dosar s-au făcut 10 percheziţii, iar patru din cei şase bărbaţi au fost prinşi in flagrant în timp ce încercau să comercializeze 20 grame de cannabis, contra sumei de 800 lei. “Poliţiştii specializaţi in combaterea criminalităţii organizate din Vrancea şi procurorii DIICOT au prins în flagrant delict 4 bărbaţi care vindeau canabis. Pentru documentarea cazului, au fost efectuate 10 percheziţ, în urma cărora s-au ridicat bani şi droguri, iar şase persoane au fost reţinute. La data de 15 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea şi procurorii DIICOT – B. t. Vrancea au organizat o acţiune de prindere în flagrant delict a patru persoane, în momentul în care încercau să vândă 20 de grame de cannabis, în schimbul a 800 de lei.Pentru documentarea întregii activităţi infrcţionale , în cauză au fost efectuate 10 percheziţii domiciliare la locuinţele celor bănuiţi. În urma acestora, au fost ridicaţi 5.500 de lei, 100 de euro, 300 de grame de muguri de cannabis, 25 de plante de cannabis uscate, 2 comprimate de ecstasy, 6 grindere şi minicântare electronice şi telefoane mobile. 17  mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - B.T. Vrancea, pentru audieri.Faţă de şase bărbaţi, cu vârste între 20 si 32 de ani, s-a luat măsura reţinerii, pentru 24 ore.Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi mare risc. La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii  Organizate Galaţi şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea”, se arată în informarea Poliţiei Române.
    Acţiunea poliţiştilor a început în după amiaza zilei de 15 noiembrie şi s-a încheiat în seara zilei de 16 cu arestarea celor şase bărbaţi. Ei au fost iniţial reținuţi şi duşi apoi la Tribunalul Vrancea cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au admis propunerea procurorilor şi au emis mandate de arestare preventivă pentru câte 30 de zile pentru fiecare inculpat.
“Admite propunerea formulata de D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea si in consecinţa: Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: - M (...) L (...) cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumulului propriu (...), E (...) A (...) cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, în vederea consumului propriu (...), B (...) L (...) cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc si detinere de droguri de risc, in vederea consumului propriu (...), O (...) R (...) , cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc si detinere de droguri de risc, in vederea consumului propriu (...), B (...) D (...) cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc si detinere de droguri de risc, in vederea consumului propriu (...), S (...) D (...) cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc si detinere de droguri de risc, in vederea consumului propriu (...) pe o perioada de câte 30 zile pentru fiecare, începând cu 17.11.2017 până la 16.12.2017, inclusiv. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor. (...). Cu drept de contestaţie, în termen de 48 ore de la comunicare”, a decis instanţa. Cei şase au profitat de faptul că decizia nu a fost definitivă şi au făcut contestaţie împotriva acesteia.
Potrivit unor surse, suspecţii şi-ar fi început activitatea infracțională anul acesta şi ar fi înfiinţat o cultură de cannabis la locuinţa bunicii unuia dintre ei din satul Bordeasca Veche, comuna Tătăranu. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost