VIDEO: Sylvester Stallone va regiza și va produce ''Creed 2''
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO: Sylvester Stallone va regiza și va produce ''Creed 2''
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi
Sylvester Stallone a anunțat luni pe Instagram că va regiza și va produce continuarea filmului despre box "Creed", în care va avea unul din rolurile principale alături de Michael B. Jordan, relatează agenția de știri UPI. "Abia aștept să regizez și să produc Creed 2 anul viitor, în care joacă incredibil de talentatul Michael B Jordan", a scris Stallone pe Instagram, alături de o fotografie cu el și Jordan. "Încă o rundă! #creed2 #mgm #fighting #workout #exercise #boxing", a adăugat actorul.
"Creed", lansat în noiembrie 2015, îl are în centru pe Adonis Creed (Jordan), fiul lui Apollo Creed din seria "Rocky", care intră în lumea boxului antrenându-se cu Stallone, care își reia rolul Rocky Balboa. Filmul, regizat de Ryan Coogler, bazat pe un scenariu scris împreună cu Aaron Covington, a avut încasări de 173 de milioane de dolari în întreaga lume. Stallone a fost nominalizat pentru cel mai bun actor în rol secundar la Oscaruri și a câștigat Globul de Aur la aceeași categorie pentru revenirea sa în rolul Rocky.Stallone a scris scenariile pentru toate cele șase filme "Rocky" și a regizat "Rocky II", "Rocky III" și "Rocky IV", în care Apollo Creed moare în urma unei lupte cu boxerul rus Ivan Drago, jucat de Dolph Lundgren. Atât Stallone, cât și Lundgren au sugerat pe social media că personajul său va reveni în "Creed 2".

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL46
22
47
43
27
28

Extragerea noroc:  9442301

Harta Focsani
   

Local

Un fond de investiții din Marea Britanie va construi un SPITAL în orașul Odobești
Orașul Odobești va avea o unitate spitalicească modernă, construită de un fond de investiții din Marea Britanie. Unitatea medicală va fi construită pe o suprafață de 6 hectare de teren, va avea 160 de paturi, iar personalul medical va fi format atât din români, cât şi medici de alte naţionalităţi.

POZA ZILEI

Soveja, Sursa foto: Marian Olteanu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost