VIDEO si GALERIE FOTO: Scandal pentru locurile de PARCARE din cartierul Sud
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO si GALERIE FOTO: Scandal pentru locurile de PARCARE din cartierul Sud
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

   Focșănenii au amenințat că vor da în judecată Parking pentru modul în care au fost repartizate locurile de parcare din Cartierul Sud. Discuțiile au avut loc la ultima licitație organizată de Parking, ieri, la sediul Primăriei Focșani. Chiar înainte de începerea procedurilor licitației, câțiva focșăneni au acuzat că numărul locurilor de parcare este prea mic față de numărul de mașini, iar sumele percepute sunt prea mari. Mai mult, în timpul licitației au fost cazuri de persoane care au anunțat că vor contesta în instanță modul de repartizare. Acestea au acuzat că, inițial, când au avut loc discuțiile în parcari, li s-ar fi repartizat un loc, iar ulterior au aflat că acel loc a fost acordat persoanelor cu handicap. Au fost reclamate și cazuri în care unele persoane au susținut că au aflat abia acum despre faptul că sunt mai multe solicitări pentru același loc de parcare deoarece la repartizare din teren nu era decât o singură cerere.    Procedura de licitație a fost simplă. În prima etapă au fost citite numele persoanelor care erau singure pentru un loc de parcare și care nu mai trebuiau să participe la licitație. Ulterior, președintele comisiei de licitație, Marian Lungu a luat la rând fiecare loc de parcare pentru care existau mai multe solicitări. Pasul la licitație a fost de 10 lei. Au fost cazuri de licitații care au depășit 400 de lei dar și licitații în care unul dintre participanți s-a retras după prima strigare. Reprezentantul Parking, Giani Milea, a explicat că la licitație nu au fost admise cazurile de persoane care au și garaje. De asemenea, nu au fost încrise societăți comerciale. „Au fost selectați doar cei care locuiesc în blocurile adiacente parcărilor respective. Vă garantez că niciunul de pe această listă nu vine de la mai mult de 50 de metri. Cei care au garaje nu au fost lăsați să se înscrie la licitație, la fel pentru cei care nu au făcut dovada reședinței în zonă”, a spus Giani Milea. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost