VIDEO şi GALERIE FOTO:Handbal, Liga Națională – Ratările au decis rezultatul!

0
1313


Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Tevzadze – Ragea – 2, Gramatic, Rotaru, Hagiu – 2, Popovici, Miroiu – 7, Popa – 2, Èšuțu, Mocanu – 3, Rață – 5, Eros – 3, Pătru – 1, Sladic – 1, Năstăsie.

    Meciul de duminică seara cu CSM Făgăraș era de câștigat, dacă judecăm în funcție de antecedente! Făgărășenii pierduseră de fiecare dată în Sala Polivalentă, și o dată pe teren propriu în fața focșănenilor, iar după prima etapă nu erau indicii că ar fi crescut atât de mult în valoare încât să devină adversari de temut! Pe teren, însă, lucrurile au arătat că și în handbal judecățile de dinainte pot fi eronate! CSM Făgăraș a câștigat după ce a condus ostilitățile în repriza a doua!
    Meciul a început cu fiecare echipă marcând serii de câte trei goluri consecutive și trecând pe rând la conducerea scorului. La pauză, erau în față cu un gol gazdele! Lucrurile au stat similar și în repriza a doua, când, în minutul 48 era 20-20, după ce fusese 19-16! Oaspeții s-au distanțat la 23-20, a fost din nou egal, la 23. A fost momentul după care făgărășenii au trecut la conducere și au menținut o distanță de unul-două goluri, facilitată de precipitarea în atac a focșănenilor și de penetrabilitatea apărării lor!

    CSM Făgăraș a câștigat pentru că a crezut până la capăt în șansa ei, a fost extrem de bătăioasă, a avut portari mai eficienți și a avut norocul de avea în față o echipă care a vrut foarte mult, dar a ratat patru-cinci contraatacuri și două lovituri de la 7 metri! Jumătate dintre aceste situații dacă ar fi fost finalizate cu goluri CSM Focșani 2007 ar fi câștigat!
    O înfrângere nu-i un capăt de țară, însă când te bate o concurentă directă la locurile ce te mențin în Liga Națională, înfrângerea devine o problemă! Este limpede că în actuala ediție de campionat toate echipele sunt puternice, s-au întărit în intersezon și oricare dintre meciuri poate fi pierdut! Dar și câștigat! Deocamdată, focșănenii au pierdut două jocuri.
    Admirabil și la meciul cu Făgărașiul, publicul focșănean a umplut Sala Polivalentă și a susținut favoriții pe toată durata întâlnirii!
    Adrian Băluț a fost nevoit să se retragă din activitatea competițională din cauza ultimei accidentări. Suporterii și echipa i-au pregătit un moment emoționat în care i-au oferit o minge cu semnăturile tuturor foștilor săi coechipieri de la Focșani și au desfășurat un impresionat banner pe care era înscris „Mulțumim Adi Băluț, ai pierdut doar un meci, nu și respectul nostru!” 
    Duminică, 17 septembrie, de la ora 18,00, CSM Focșani va juca în deplasare cu CS Minaur Baia Mare.              

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here