VIDEO şi GALERIE FOTO: Echipa pănceană de majorete JOLIS, la Campionatul European din Slovenia

0
1028


Trupa de Majorete a Orașului Panciu, JOLIS, a participat, în perioada 27- 28 iunie, la Campionatul European de Cheerleading (ECC 2015), găzduit de Hala Tivoli din Ljubljana – Slovenia. Participarea la această fază a competiției a fost posibilă datorită locului II – secțiunea „Cheerleading – Group Stund Seniori Coed” – obținut de JOLIS la cea de a VIII-a ediție a Campionatului Național de Majorete, desfășurat pe 6 iunie, la Cluj-Napoca. Mălina Postolache, Silviu Geru, Alin Lupu și Silviu Mîrza, alături de profesoara Oana Ioan, cea care asigură pregătirea de specialitate a lotului păncean, au făcut parte din singura echipă care a reprezentat România la ECC 2015, secțiunea „Cheerleading – Group Stunt Senior Coed”.

Primarul orașului Panciu, Iulian Nica, a declarat că deși nu a urcat pe podium și a încheiat concursul pe locul 19, se poate spune că, pentru orașul Panciu, JOLIS este o echipă de învingători, iar evoluția sa de la ECC 2015, a plasat-o cu brio în elita europeană a trupelor de majorete! „Participarea la ECC 2015 reprezintă ea însăși o performanță, neegalată până acum de o echipă de majorete din Vrancea! Chiar dacă nu a avut experiența trupelor de majorete din țările în care această ramură a sportului este deja o tradiție de 10-15 ani (Norvegia, Finlanda, Rusia), JOLIS s-a prezentat în Slovenia la cel mai înalt nivel, confirmându-și, astfel, valoarea și prestigiul, dobândite în doar 3 ani de activitate! Este o experiență unică, din care toți am avut multe de învățat, o experiență care ne motivează și ne determină ca, pe viitor, să investim mult mai mult în acest sport, în această echipă minunată, pentru a accede la alte competiții de o asemenea anvergură”, a precizat primarul Iulian Nica.
Acesta le-a mulțumit tuturor pentru mesajele de încurajare și susținere. „Mulțumesc întregii echipe JOLIS, profesoarei Oana Ioan, tuturor celor care au făcut posibilă participarea la ECC 2015, pentru faptul că, încă o dată, ne-au făcut mândri de faptul că suntem pănceni, că suntem români! Pentru noi, ați fost, sunteți și veți fi echipa no.1 din Vrancea!”, a mai spus primarul Iulian Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here