VIDEO şi GALERIE FOTO: Coliziune între un microbuz și două autoturisme pe E85, în apropiere de Garoafa
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO şi GALERIE FOTO: Coliziune între un microbuz și două autoturisme pe E85, în apropiere de Garoafa
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi
Accident pe E 85, ieri, care s-ar fi produs din vina șoferului unui microbuz plin cu călători, respectiv 18 oameni. Potrivit polițiștilor, un microbuz plin cu călători, care circula pe ruta Bucureşti-Piatra Neamţ, s-a ciocnit cu două autoturisme, aproape de Garoafa, pe E85. Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței de siguranță în mers faţă de vehiculul din față. Marele noroc a fost că mașinile nu aveau viteză mare, altfel se putea produce o nenorocire.
Accidentul s-a produs în jurul prânzului. Microbuzul, care venea de la București și se îndrepta spre Piatra Neamț. A intrat în coliziune cu un autoturism Chevrolet, care a fost proiectat într-un VW Passat, oprit pentru a vira stânga. Unii pasageri din microbuz ațipiseră și s-au trezit brusc din somn. Nici n-au apucat să se dezmeticească, pentru că s-au speriat teribil.O tânără, pasageră în microbuz, care stătea în spate, s-a lovit la nas în urma impactului. La fel şi o femeie aflată în Chevrolet cu numere de Prahova. Cele două victime au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD şi SAJ sosite la fața locului, dar au refuzat să meargă la spital.
Conform comisarului șef Cătălin Stegărescu, șeful Serviciul Rutier Vrancea, vinovat de producerea accientului a fost șoferul microbuzului. “La data de 15.05.2018, în jurul orei 15.20, pe DN2, E85, în afara localităţii Garoafa, conducătorul unui microbuz care efectua transport de persoane, pe sensul de mers Focşani-Adjud, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de un autoturism marca Chevrolet intrând în coliziune cu acesta, după care l-a proiectat într-un alt autoturism, Volkswagen, care a oprit pentru schimbarea direcţiei de mers spre stânga. În urma producerii accidentului au rezultat rănirea uşoară a unui pasager  din autoturismul Chevrolet şi a unui pasager din microbuz şi avarierea celor 3 autovehicule implicate în accident”, a declarat comisar șef Cătălin Stegărescu.
Accidentul, deși spectaculos, a fost încadrat în categoria accidentelor ușoare, victimele scăpând cu răni minore. Cu toate acestea, timp de mai bine de o oră, traficul s-a desfășurat cu dificultate pe DN2, între Focșani și Garoafa.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost