VIDEO și GALERIE FOTO: Un vrâncean a murit după ce S-A ARUNCAT ÎN CAP de la etajul I al Spitalului Județean
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO și GALERIE FOTO: Un vrâncean a murit după ce S-A ARUNCAT ÎN CAP de la etajul I al Spitalului Județean
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi
    Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Ruginești, a murit în noaptea de luni spre marți, după ce s-a aruncat în gol de la etajul I al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani. Bărbatul se afla internat în cadrul secției de Chirurgie plastică de sâmbătă, în urma unui traumatism suferit la mâna stângă și pentru care a fost supus unei intervenții chirurgicale.
    Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean, Alina Cosma, bărbatul s-ar fi aruncat direct în cap, de la geamul din holul secției, și a murit pe loc. O asistentă ar fi reușit să-l prindă de un picior, dar nu a putut să-l țină. Bărbatul se afla și în evidențele secției Psihiatrie, fiind cunoscut ca și consumator de alcool.„Pacientul a fost adus pe data de 9 iunie, cu un traumatism complex de mâna stânga. A fost internat în secția de Chirurgie plastică a spitalului, unde a suferit o intervenție chirurgicală. Azi-noapte, în jurul orei 3.20, a ieșit brusc din salonul unde se afla internat, s-a dus la geamul secției și s-a aruncat în cap. Asistenta medicală l-a văzut, a reușit să ajungă până la el, a reușit să-l prindă de picior, dar nu l-a putut ține. În momentul de față este în desfășurare o anchetă a poliției, iar în paralel o anchetă administrativă a spitalului, să vedem dacă au fost respectate toate protocoalele. Precizez că pacientul se afla în sevraj etanolic, era cunoscut consumator de alcool, și se afla și în evidențele secției de Psihiatrie, unde a ajuns în delirium, în urma consumului de alcool”, a declarat Alina Cosma.
    „Pe la 3:15 am auzit un zgomot și pe o femeie spunând: Puneți mâna pe el! Apoi am auzit o fugăreală. La un moment dat am auzit că a căzut cineva și să fie sunat imediat doctorul Onea. Eu n-am văzut nimic, eram în pat. Toată lumea dormea”, a povestit un bărbat internat în aceeași secție.
     Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată de cadrele medicale ale Spitalului Județean în cursul aceleiași dimineți cu privire la cele petrecute. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost