VIDEO și GALERIE FOTO: Mai multe persoane, printre care și cinci pacienți dializați, blocate la Dumitrești; autoturisme blocate și la Podul Zamfirei
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO și GALERIE FOTO: Mai multe persoane, printre care și cinci pacienți dializați, blocate la Dumitrești; autoturisme blocate și la Podul Zamfirei
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi
Drumul național 2N a fost blocat ieri la Dumitrești, pe deal, în punctul Mușuroi, din cauza viscolului și a zăpezii troienite pe carosabil. Mai multe mașini, dar și un autobuz cu călători, au fost blocate în zonă. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, plt. adj. Florin Olaru, ieri seară, la ora 19.40, trei autoturisme cu șapte persoane erau blocate pe DN 2N la intrarea în satul Găloiești, comuna Dumitrești. Lucrătorii Secției de Drumuri Naționale Focșani interveneau pentru degajarea zăpezii. Ulterior s-a reușit deblocarea a două autoturisme, după care o autoutilitară a rămas blocată. În cele din urmă toate mașinile au fost deblocate.
O ambulanță BGS cu 5 pacienți dializați a fost blocată pe DJ 204 P Blidari-Dumitrești, la 3,5 km de centrul comunei Dumitrești. În zonă a intervenit SVSU Dumitrești, a precizat aseară plt. Adj. Florin Olaru. Gina Dumbravă, asistenta șefă la IHS, care răspunde de ambulanțele BGS, ne-a spus că au intervenit și cei de la Primăria Dumitrești care a ajutat persoanele blocate. Pacienții erau programați la dializă în această dimineață, ei reușind să ajungă la Centrul de Dializă IHS de aseară. 
Pe de altă parte, reprezentanții Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mărășești au intervenit aseară pentru a ajuta o persoană blocată într-un autoturism pe DJ 204 E, între Panciu și Haret. Tot ieri, pompierii au acționat și pentru a înlătura un arbore căzut pe drumul european 85, în zona podului peste Trotuș. De asemenea, un blocaj rutier a fost pe E 85 și între Dumbrăveni și Obrejița, după ce un șofer a derapat.
Aseară, 20 de autoturisme erau blocate pe DJ 204 D, între Focșani și Suraia, la Podul Zamfirei, a precizat într-un mesaj către presă purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plt adj Florin Olaru. Acesta a mai declarat că au intervenit reprezentanții Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Suraia, iar la ora 22.30 au fost deblocate.

 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Uraaaaaa ! Traiasca bin laden ! Pa eiiuuuuu pa mama lorrrr. Dumnezau mai voastre !

    DE Lastuneanu credinciosu, postat pe 21-04-2017, la 16:19

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost