VIDEO și GALERIE FOTO: INNA și Dj Project au cântat aseară la Promenada Mall Focșani

0
2184


Cunoscuta cântăreață Inna a cântat aseară la Focșani la Promenada Mall. Fanii au umplut centrul comercial, cu toții aplaudând și cântând alături de artistă. Inna a interpretat toate piesele sale cunoscute, printre care „Hot”, „Sun is up”, „Diggy Down”, „Strigă”, „Deja Vu”. Artista, care a cântat pentru prima dată la Focșani, a promis că se va întoarce. „Sunt pentru prima dată la Focșani și mă bucur enorm. Mai degrabă am ajuns în alte colțuri ale lumii, deși sunt doar 3 ore de la București. Vreau să vă zic că din trei concerte pe care le-am avut, sunteți primii care aveți o reacție foarte măreață și cred că primii la care m-aș mai întoarce!”, le-a transmis Inna fanilor săi. Mai mult, toți cei prezenți au scandat, în pauzele făcute de artistă, numele ei, în tot centrul comercial auzindu-se, în cor, „Inna, Inna, Inna!”. Am fi dorit să vă prezentăm imagini video de la concertul Innei, dar acest lucru nu a fost posibil, deoarece stafful artistei ne-a interzis, deși, cu câteva ore înainte, primisem acordul de a filma.

    Dj Project și Adela Popescu au cântat în deschidere

    În deschiderea concertului de aseară a cântat trupa DJ Project, alături de Adela Popescu. Vrâncenii au dovedit că sunt fani ai acestei trupe, interpretând alături de artiști hiturile lor, printre care „Hotel”, „Suflet vândut”, „Bun rămas”, dar și piesa telenovelei în care a jucat Adela Popescu – „Lacrimi de iubire”. Mai mult, pe scenă au urcat și patru fane ale trupei DJ Project, care au interpretat o piesă a acesteia. Evenimentul a fost prezentat de cunoscutul VJ Mircea Zara.
    Prin concertul excepțional de aseară, Promenada Mall a dat startul sezonului de reduceri. „Sezonul acesta, Promenada Mall Focșani își invită clienții să descopere ofertele magazinelor din cadrul centrului comercial. Discounturile magazinelor variază în funcție de categoria de produse, iar ofertele pregătite prezintă discounturi variate de până la 90 % pe anumite selecții de produse”, se arată într-un comunicat de presă trimis de reprezentanții Promenada Mall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here