VIDEO și GALERIE FOTO : EXCLUSIV! Director de spital SĂLTAT de procurorii DNA din trafic la Tișița
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
VIDEO și GALERIE FOTO : EXCLUSIV! Director de spital SĂLTAT de procurorii DNA din trafic la Tișița
Voteaza :

Articolul a primit 10 voturi




Procurorii DNA au descins ieri, în Vrancea, organizând un flagrant. Din informațiile pe care le avem, acțiunea nu a vizat vreo persoană din județul nostru, ci din Galați. Se pare că ar fi vorba despre managerul unui spital de pe raza județului vecin.
Mașina managerului respectiv, un Audi A6 cu numere de Galați, a fost blocată în trafic pe DN 24, în zona blocurilor de la Doaga. Mai mulți martori ne-au spus că mașina cu numere de Galați a fost blocată de două autoturisme ale anchetatorilor, un Logan și un VW tip dubă. Anchetatorii au coborât din mașinile cu care au venit și ar fi luat din Audi un plic, în care cel mai probabil se aflau bani, după care ar fi spus „să mergem în locul în care s-au dat banii”. Prin urmare, atât mașinile cu care s-au deplasat procurorii de la DNA, cât și mașina cu numere de Galați au ajuns în parcarea Popasului Tișița. Atât anchetatorii cât și bărbatul prins în flagrant, manager la o unitate medicală de pe raza județului Galați, au intrat în incintă, la un separeu, unde au stat vreme de câteva ore. S-au luat declarații, s-au dat hârtii din mână-n mână și s-au făcut verificări.



    Înainte ca managerul, un bărbat cu păr cărunt și bine îmbrăcat, să fie scos din restaurant, un alt bărbat, ce purta o șapcă inscripționată DNA, a ieșit cu un aparat de verificat bancnote, cel mai probabil folosit pentru a verifica banii găsiți în plicul ce a fost ridicat din mașina Audi A6. Apoi, anchetatorii l-au scos și pe manager, care înainte să fie urcat în Loganul DNA și-a luat ceva din mașina sa. Autoturismul Audi A6 a rămas în parcarea Popasului Tișița.



    În zonă a mai fost văzută și o mașină albă cu numere de București, care a poposit ceva vreme și al cărei șofer, la plecare, s-a ferit de ochii presei. Nu este exclus ca acesta să fi fost cel care i-a dat banii bărbatului cu funcție și implicit cel care a făcut denunțul. De asemenea, nu este exclus nici ca denunțătorul să fie din județul nostru, în condițiile în care flagrantul s-a organizat aici. Lidia Săplăcan, purtătorul de cuvânt al DNA, ne-a spus că nu a fost „încunoștiințată“ despre nicio acțiune și că dacă aceasta a fost într-adevăr organizată de procurorii DNA, se va comunica atunci când acest lucru va fi posibil.



 

 

3 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Intamplator pare a fi Theodor Negru, directorul Spitalului din Tecuci.

  DE Nota Bene, postat pe 13-04-2016, la 06:46

 • Daca gasesti un portofel ,cu bani, ce faci prima data ? Ce ar fi facut acest "om" ?

  DE RADITA, postat pe 13-04-2016, la 08:46

 • cand un director vrea sa faca treaba si nu da suficient "sus" e si saltat, sunt sigur ca i s-a inscenat, Romania nu are nevoie decat de mafioti sa cotizeze la cei de sus ....

  DE cetatean, postat pe 13-04-2016, la 11:23

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permise



Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.











Intamplari neadevarate















FLASH NEWS NATIONAL



















8
15
30
42
39
35

Extragerea noroc:  3449083

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO și GALERIE FOTO: OPT MII de voluntari au plantat 50 DE MII de stejari în ”Parcul Memoriei Naționale RO-Mândria”. Proiectul continuă în 2018
Peste 8000 de oameni au participat, sâmbătă, la acțiunea de plantare a primei serii de 50 de mii de stejari, în cadrul Parcului Memoriei Naționale – Mărășești – RoMândria.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost