VIDEO: Filmele ''Get Out'' și ''Call Me By Your Name'', laureatele premiilor Sindicatului Scenariștilor Americani (WGA)
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO: Filmele ''Get Out'' și ''Call Me By Your Name'', laureatele premiilor Sindicatului Scenariștilor Americani (WGA)
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi
Filmele ''Get Out'' şi ''Call Me By Your Name'' au fost marele câştigătoare ale premiilor Sindicatului Scenariştilor Americani (WGA - Writers Guild of America), fiind distinse duminică cu trofeul pentru cel mai bun scenariu original şi, respectiv, cel mai bun scenariu adaptat, relatează EFE. Regizorul mexican Guillermo del Toro era nominalizat pentru filmul ''The Shape of Water'', împreună cu Vanessa Taylor, la categoria cel mai bun scenariu original, dar până la urmă premiul i-a fost înmânat lui Jordan Peele pentru ''Get Out''. Au optat pentru trofee şi filmele ''The Big Sick'', ''I, Tonya'' şi ''Lady Bird''.
La rândul său, James Ivory pentru ''Call Me By Your Name'' s-a impus în disputa pentru cel mai bun scenariu adaptat în faţa filmelor ''The Disaster Artist'', ''Logan'', ''Molly's Game'' şi ''Mudbound''. Premiile WGA, care s-au desfăşurat în două gale simultane la Los Angeles şi New York, au recompensat şi producţia de televiziune ''The Handmaid's Tale'' la categoria serial dramatic şi ''Veep'' pentru cea mai bună comedie de televiziune. De asemenea scenariul filmului ''Jane'' a fost premiat la categoria documentare.
La ediţia din 2017, Barry Jenkins şi Tarell McCraney au câştigat premiul pentru scenariu original pentru "Moonlight", o dramă despre viaţa unui tânăr de culoare din Miami care se luptă să-şi formeze o identitate. Eric Heisserer a primit la rândul său premiul Sindicatului scenariştilor americani pentru scenariul adaptat al producţiei science-fiction "Arrival", bazată pe o povestire scurtă a scriitorului Ted Chiang. "Command and Control" a câştigat premiul pentru cel mai bun scenariu de documentar.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Sănătate

VIDEO și GALERIE FOTO: Theranova, locul unde renaște speranța pacienților care au nevoie de PROTEZE și ORTEZE
    Theranova este un Centru Medical de Protezare și Ortezare din România ce diferă de ceilalți competitori din acest domeniu. La Theranova, credem că oamenii pe care îi ajutăm să pășească din nou, reprezintă povești inspiraționale, ce merită împărtășite.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost