VIDEO : Eric Clapton recunoaște că nu i-a fost ușor să vadă documentarul despre viața sa prezentat la Toronto
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO : Eric Clapton recunoaște că nu i-a fost ușor să vadă documentarul despre viața sa prezentat la Toronto
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi




Documentarul prezentat la Festivalul de film de la Toronto despre viața celebrului chitarist Eric Clapton nu încearcă "să albească" partea mai întunecată a vieții muzicianului care a fost dependent de alcool și de droguri, chiar dacă este regizat de o veche prietenă, cineasta Lili Fini Zanuck, relatează Reuters.
Regizoarea, care îl cunoaște pe Clapton de 25 de ani, a regizat documentarul "Eric Clapton: Life in 12 Bars", care urmărește viața chitaristului britanic de 72 de ani din copilărie și până la celebritatea internațională, trecând prin lupta sa cu drogul și alcoolul și prin moartea, în 1991, a fiului său de 4 ani. "Să mă văd pe însumi trecând prin acele lucruri nu a fost ușor", le-a declarat luni reporterilor Clapton la Festivalul internațional de film de la Toronto, unde filmul a fost prezentat în premieră. "Până când m-am lăsat de băut, am spus numai prostii", a adăugat el, provocând râsetele celor prezenți.
În autobiografia sa din 2007, Clapton a descris o dependență de 20 de ani de droguri și alcool, menționând că în anii '70 cheltuia 16.000 de dolari pe săptămână pe heroină. Moartea fiului său Conor, care a căzut de la înălțime dintr-un zgârâie nori din New York, a fost declanșatorul pentru renunțarea la droguri și alcool. Muzicianul, care este unul din producătorii filmului, a vorbit despre cât de greu i-a fost ca viața lui să facă obiectul unui documentar și să îi dea interviuri lui Zanuck, care nu s-a ferit să abordeze în film problemele sale. "Nu-mi place să mi se facă poze, nu-mi place să vorbesc cu ziariștii. Îmi place să cânt", a spus Clapton.



Zanuck, care a câștigat un Oscar pentru filmul "Driving Miss Daisy" (1989), a spus că Eric Clapton nu a încercat să-i submineze autoritatea pe care i-a dat-o în a-i spune povestea. "Pentru mine, filmul este despre ispășire — ispășire personală, nu neapărat despre ceea ce crede societatea", a declarat Zanuck pentru Reuters. "Nu l-a scos nimeni din starea de disperare, a făcut-o singur", a adăugat ea. Cu hituri precum "Bell Bottom Blues", "Cocaine" și "Layla", Clapton a câștigat 17 premii Grammy, fiind inclus în Rock and Roll Hall of Fame, în 2000. El a fost plasat pe locul al doilea în clasamentul revistei Rolling Stone din 2015 al celor mai mari chitariști din toate timpurile, după Jimi Hendrix.
"Eric Clapton: Life in 12 Bars" va fi lansat în cinematografele din America de Nord mai târziu în cursul anului și va putea fi văzut pe canalul prin cablu Showtime în luna februarie a anului viitor.



 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permise



Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

















Intamplari neadevarate






FLASH NEWS NATIONAL









3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Local

Află câtă apă consumă un vrâncean; raportul a fost făcut public de SGA
Un vrâncean consumă anual 49 metri cubi de apă, arată un raport al Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea. Raportul a fost prezentat, ieri, în ședința Colegiului Prefectural.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost