VIDEO: Atenție la buzunare, campanie de prevenire derulată de polițiștii vrânceni
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
VIDEO: Atenție la buzunare, campanie de prevenire derulată de polițiștii vrânceni
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi
În această dimineață (ieri-n.r.), s-a lansat campania europeană de prevenire a furturilor din buzunare „Protect Your Pocket!”, inițiativă a Rețelei Europene de Prevenire a Criminalității (EUCPN) din cadrul Comisiei Europene. În conformitate cu decizia adoptată de Consiliul Administrativ al Rețelei Europene de Prevenire a Criminalității (EUCPN), astăzi (ieri-n.r.) la nivel european a fost lansată campania de prevenire a furturilor din buzunare ”Protect your pocket”, pentru care România și-a manifestat acordul de implementare, alături de alte 24 de state membre U.E.
Campania are drept scop conștientizarea populației cu privire la măsurile de autoprotecție ce trebuie adoptate pentru a preveni furturile din buzunare dar și principalele vulnerabilități în cazul acestui tip de criminalitate. Astfel, în mediul urban, oamenii vor putea viziona pe ecrane stradale trei videoclipuri, concepute pentru diseminarea mesajului. Fiecare film demonstrează, cu umor, cum un personaj animat nu acordă atenţie obiectelor din buzunarele lui, în timp ce se află în aglomerație.
Polițiștii vrânceni vă recomandă:
- Nu purtați portofelul în buzunarul de la spate al pantalonilor! Alegeți  buzunarul interior și asigurați-l cu nasturi sau fermoar!
- Nu purtați bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor, paltoanelor, gecilor, acestea sunt locurile cele mai vulnerabile și mai des vizate de hoți!
- Dacă simțiți că asupra dumneavoastră se face presing în timp ce vă aflați în zone aglomerate, verificați locul unde țineți portofelul!

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 13 iunie


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost