VIDEO: „Sunt Stoica Lorenzo, iar fotbalistul meu preferat este Gareth Bale“. Ajută-l să ajungă CAMPION MONDIAL

0
1774


„Monitorul de Vrancea” desfășoară o campanie de sprijinire a micilor fotbaliști de la CSM Focșani (grupa 2006) în demersul lor de a ajunge la „The Mundialito Tournament 2015”, cel mai puternic turneu internațional de fotbal rezervat juniorilor.
    Astăzi, faceți cunoștință cu Lorenzo Stoica, un băiețel, care, ca toți colegii săi, este convins că va ajunge să joace la Mundialito, alături de jucători de la echipe foarte valoroase. „Sunt Stoica Lorenzo, elev în clasa a II-a la Åžcoala «Duiliu Zamfirescu», iar fotbalistul meu preferat este Gareth Bale. Ajută-ne să devenim campioni mondiali! CSM victorie!”, este mesajul lui Lorenzo.
    Antrenorul Mircea Lazăr spune că acesta este campionatul unde participă doar campioanele naționale, echipe puternice precum AC Milan, Real Madrid, FC Barcelona, Ajax Amsterdam, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, cele mai titrate echipe din Europa, dar și din lume, Brazilia, Mexic, Australia, Canada, chiar și China. „În primul rând mergem să facem o impresie bună. Fiind campionii României, avem o echipă bună și simpla participare la acest turneu este un lucru nemaipomenit, atât pentru noi ca echipă, ca județ, cât și pentru România, căci reprezentăm țara la acest campionat. Avem însă nevoie de 12.000 de euro, sumă pe care sperăm să o strângem cu ajutorul sponsorilor și al părinților”, a precizat antrenorul Mircea Lazăr. CSM Focșani este Campioană Națională la grupa 2006, după ce a învins FC Brașov.

    Dacă vreți să îi sprijiniți pe acești copii talentați, campioni naționali, puteți depune bani în contul RO61PIRB4100706483001000, deschis la Piraeus Bank , sau îl puteți contacta direct pe antrenorul Mircea Lazăr la telefon 0763.130.968.
    Mai multe despre ei puteți afla (re)citind http://www.monitorulvn.ro/articole/video-si-galerie-foto-ajut-la-renasterea-fotbalului-din-focsani-viitorii-campioni-mondiali-au-nevoie-de-tine_2_172093.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here