Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh se întâlnește astăzi cu primarii vrânceni
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh se întâlnește astăzi cu primarii vrânceni
Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh se întâlnește astăzi cu primarii vrânceni
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi


Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale Administrației Publice și Fondurilor Europene, se va întâlni, astăzi, cu primarii din județ în sala mare a Consiliului Județean Vrancea. Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh vine în Vrancea la invitația președintelui Consiliului Județean și al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, Marian Oprișan.
Întâlnirea cu primarii din județ este programată să dureze aproximativ două ore și va fi urmată de o conferință de presă la sediul Consiliului Județean. Discuțiile cu primarii vor viza derularea programului de investiții cu fonduri de la bugetul de stat prin Ministerul Dezvoltării, accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea localităților, dar și alte programe și măsuri pe care Guvernul Grindeanu le implementează la nivel național. Nu în ultimul rând, se va discuta despre Strategia generală de descentralizare, aporbată de Guvern la propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.
Strategia vizează oportunitatea transferării de noi competenţe de la nivel central la nivelul autorităţilor locale, în șapte domenii, precum agricultură, cultură, turism, mediu, sănătate, educație - activități extrașcolare, tineret și sport. Transferul de competențe se va realiza după elaborarea unor analize de impact, ale căror concluzii vor fi prezentate spre aprobare Guvernului în termen de 4 luni de la aprobarea strategiei, cu excepția domeniul turismului, pentru care a fost stabilit un termen mai lung, de 6 luni.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL2
28
41
27
26
3

Extragerea noroc:  5053917

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO şi GALERIE FOTO: Casă de piatră Lavinia și Aurel Șelaru! A fost o nuntă ca-n povești
Un eveniment cu totul și cu totul special a avut loc sâmbătă în viața inspectorului școlar general adjunct, profesorul Aurel Șelaru.

POZA ZILEI

Un pompier salvează o pisică dintr-un bazin de pe fosta platformă Mopaf

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost