Vicepreședintele Senatului s-a întâlnit cu o delegaţie chineză
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Vicepreședintele Senatului s-a întâlnit cu o delegaţie chineză
Vicepreședintele Senatului s-a întâlnit cu o delegaţie chineză
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

Vicepreședintele Senatului României, Cristian Dumitrescu, s-a întâlnit, ieri, cu delegaţia Centrului de Studii pentru Lumea Contemporană de la Beijing, condusă de Ai Ping, preşedinte executiv al Consiliului de Administraţie al Centrului, fost ministru adjunct al Departamentului Internaţional al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez. La întâlnire a participat și Excelența Sa Huo Yuzhen, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Chineze în România. 
Cu acest prilej, senatorul Cristian Dumitrescu a subliniat faptul că anul acesta se sărbătoresc 10 ani de la lansarea Parteneriatului Amplu de Prietenie şi Cooperare şi 65 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre România și China. „Prezența dumneavoastră, domnule director, și a delegației pe care o conduceți este extrem de importantă, având în vedere rolul deosebit al instituției pe care o reprezentați, instituție pe care am avut onoarea să o cunosc prin intermediul studiilor pe care le elaborați privind situaţia internaţională, partidele politice şi sistemele politice ale altor ţări, ideologia socialistă, tendinţele sociale şi politice la nivel mondial. Știu că vizita dumneavoastră vine pe linia relaţiilor foarte bune între Institutul Social Democrat «Ovidiu Şincai» şi Centrul pentru Studiul Lumii Contemporane din ultimii 10 ani, concretizate prin vizite reciproce la nivel de conducere şi cercetători ai celor două instituţii, prin schimbul periodic de publicaţii şi de opinii cu privire la probleme de interes comun“, a declarat vicepreședintele Senatului Cristian Dumitrescu.
La rândul său, partea chineză a apreciat rolul pe care senatorul Cristian Dumitrescu l-a avut în dezvoltarea relațiilor româno-chineze. „Vreau să vă aduc sincere mulțumiri pentru contribuția adusă de dumneavoastră la dezvoltarea relațiilor dintre țările noastre, relații care se bazează pe respect, întelegere reciprocă și prietenie“, a subliniat Ai Ping.

 

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost