Venituri mai mari încasate de Primăria Focșani, în primul trimestru din 2018
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Venituri mai mari încasate de Primăria Focșani, în primul trimestru din 2018
Venituri mai mari încasate de Primăria Focșani, în primul trimestru din 2018
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Municipiul Focșani nu are nicio plată restantă după primul trimestru din acest an și a avut venituri mai mari din taxele și impozitele locale încasate, arată raportul pentru execuția bugetului local. Documentul realizat de Direcția Economică a Primăriei arată că, la secțiunea de funcționare, bugetul a înregistrat un excedent de 14,7 milioane lei, iar la secțiunea de dezvoltare un excedent de 335,12 mii lei. Această situație este pusă pe seama faptului că impozitele și taxele locale pentru prima tranșă au fost achitate până la 31 martie, cea de-a doua tranșă urmând să fie achitată până pe data de 30 septembrie.
Reprezentanții Primăriei au arătat că veniturile bugetului local în primul trimestru au fost realizate în procent de 79,8% față de execuția anului precedent, din care venitule proprii, adică impozite, taxe locale și cote defalcate din impozitul pe venit, au reprezentat 104,1% iar sumele defalcate din TVA și subvențiile au fost în procent de 18,15%, respectiv 99,08%. „Procentul mic de realizare a sumelor defalcate din TVA se datorează modificărilor legislative potrivit cărora cheltuielile personale ale instituțiilor de învățământ preuniversitar de stat nu se mai finanțează prin bugetul local”, arată raportul.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost