Vânzătoare de la un magazin de electrocasnice, ARESTATĂ după ce a înșelat peste 130 de clienți. Prejudiciul este imens

0
12499


Angajata unui magazin din Panciu, care comercializează produse electrocasnice, este acuzată că a înșelat mai mulți bătrâni, motiv pentru care a fost arestată pentru 30 de zile. Este vorba de Georgiana Mihaela Èš., de 27 ani, din Străoane, despre care oamenii legii spun că timp de aproximativ un an de zile a înșelat mai multe persoane, prejudiciul depășind 330.000 lei.
Potrivit anchetatorilor, tânăra ar fi avut un complice, în persoana unei colege de serviciu mai în vârstă, respectiv Mariana R.. Surse din cadrul anchetei ne-au spus că, la audieri, Mariana R. a susținut că ea nu știe nimic în legătură cu înșelarea clienților, dând vina pe colega sa mai tânără. „Georgiana Mihaela Èš. de 27 ani ,din Străoane, și Mariana R., de 61 ani, în perioada 2015-2016, au întocmit contracte fictive, prejudiciul estimat fiind de 336.636 lei. În urma audierii a 137 de persoane vătămate, Georgiana Mihaela Èš. a fost reținută pentru 24 de ore, ulterior s-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Mariana R. se află sub control judiciar”, ne-au transmis oamenii legii.
Reamintim că în vara acestui an, mai multe persoane au sesizat poliția cu privire la faptul că li s-a cerut să plătească mai multe rate restante pentru mărfuri pe care fie nu le-au achiziționat, fie le-au cumpărat plătind contravaloarea pe loc. La vremea respectivă, oamenii legii au spus că vinovate de toate acestea ar fi două angajate ale magazinului care vindea produsele electrocasnice, care ar fi falsificat actele mai multor persoane, pentru a-și însuși bunurile sau banii acestora. „Au fost primite mai multe sesizări, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare. În funcție de rezultatul cercetărilor, în cauză se va propune soluție legală”, ne declara, în luna iulie, subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here