Un tânăr și-a strivit mâna în timp ce lucra la o presă de carton
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un tânăr și-a strivit mâna în timp ce lucra la o presă de carton
Un tânăr și-a strivit mâna în timp ce lucra la o presă de carton
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

     Un focșănean a ajuns luni la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean în urma unui accident de muncă. Potrivit unor surse, bărbatul și-ar fi strivit mâna la o mașină pentru presat carton. „B.C., bărbat în vârstă de 29 de ani, din Focșani, plăgi contuze degete III-IV, mână dreaptă, traumatism prin strivire – accident de muncă. Pacientul se internează la chirurgie plastică”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    Alți doi bărbați au ajuns la UPU, după ce au fost victime ale unor agresiuni fizice. Un tânăr din comuna Câmpuri a avut nevoie de îngrijiri suplimentare în cadrul secției chirurgie, în urma leziunilor suferite. „C.L., bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Câmpuri, contuzie toraco-abdominală, prin agresiune, traumatism cranio-cerebral acut închis. Pacientul se internează la chirurgie”, „S.M., bărbat în vârstă de 44 de ani, din Focșani, contuzie lombară prin agresiune. Pacientul nu se internează”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost