Un șofer, care efectua derapaje controlate într-un sens giratoriu din Focșani, a intrat cu mașina în țeava de gaze
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un șofer, care efectua derapaje controlate într-un sens giratoriu din Focșani, a intrat cu mașina în țeava de gaze
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

La data de 12 noiembrie a.c., ora 01.10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un autoturism efectua derapaje controlate în interiorul unei intersecții cu sens giratoriu din localitate. Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul nu a oprit și și-a continuat deplasarea, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia cu semnalele luminoase și acustice din dotarea autospecialei de poliție în funcțiune.
Conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, din comuna Slobozia Ciorăști, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu gardul a două imobile și cu un contor de la rețeaua de gaze. Persoanele implicate în evenimentul rutier nu au suferit vătămări corporale. La fața locului a fost solicitat un echipaj ISU Vrancea și o echipă din cadrul companiei de distribuție a gazelor. 
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă, polițiștii dispunând, totodată, măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Biroul de presă al IPJ Vrancea
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost