Un medic oncolog a câștigat concursul pentru postul de manager al Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un medic oncolog a câștigat concursul pentru postul de manager al Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni
Un medic oncolog a câștigat concursul pentru postul de manager al Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

     Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni are un nou manager. Cei trei candidați au susținut luni ultima probă, iar marți au fost afișate rezultatele pe site-ul spitalului. Conform site-ului, Mihai Bojoaică, cel care a ocupat până acum funcția de manager, a obținut 7.25 de puncte, avocatul Marius Diniță a obținut 7.47 puncte, iar medicul oncolog Ionuț Răzvan Costin a obținut cel mai mare punctaj, surclasându-i pe ceilalți doi candidați, cu 7.56 de puncte. El este fiul medicului Vasile Costin de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vrancea.
     Pentru  numirea oficială în funcția de manager se așteaptă ordinul Ministrului Sănătății, în prezent desfășurându-se etapa contestațiilor.
     Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni este o unitate de monospecialitate (psihiatrie), acordă îngrijiri pentru pacienți cronici și acuți și este organizat, pe mai multe secții și compartimente, astfel: Secția psihiatrie cronici - 75 paturi; Compartiment cronici (afecțiuni psihosomatice) - 20 paturi; Camera de garda; Secție exterioară de psihiatrie cronici Dumitrești - 40 paturi din care : - cronici (afecțiuni psihosomatice) - 15 paturi - comp. psihiatrie cronici (lungă durată) - 25 paturi; total: 135 paturi; - Staționar de zi - 15 locuri; - Farmacie; - Laborator de analize medicale; - Laborator radiologie și imagistică medicală; - Compartiment terapie ocupațională și ergoterapie; - Compartiment psihologie și asistență socială; - Compartiment de supravghere și control al infecțiilor nosocomiale.
    Angajații Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni au protestat în repetate rânduri, după ce fostul manager, Mihai Bojoaică, a luat decizia de a scădea veniturile prin diminuarea sporurilor de secție și prin eliminarea de la plata dublă a orelor lucrate în weekend și în timpul sărbătorilor legale. Începând cu data de 1 martie 2018 salariile au fost mai mici cu până la 900 de lei, pentru supraveghetorii și infirmierele de la Dumbrăveni, în urma aplicării legii salarizării. Potrivit asistentei șefe a Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni, Felicia Bratu, managerul unității, Mihai Bojoaică, a refuzat în repetate rânduri să poarte discuții cu personalul și să ofere acestuia transparență decizională. Managerul Mihai Bojoaică a susținut că nu a făcut decât să aplice și să respecte legea, viciul de procedură fiind înregistrat, a spus el, de liderii de sindicat, care nu au știut să poarte negocieri, astfel încât să nu se ajungă la intrarea în vigoare a acestei legi.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost