Un copil de 12 ani a ajuns la spital cu arsuri pe față și corp
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un copil de 12 ani a ajuns la spital cu arsuri pe față și corp
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Un copil în vârstă de 12 ani, din comuna Păunești, a fost adus marți după amiaza la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean, cu arsuri de gradul II și III la nivelul feței, a abdomenului și a mâinilor. Potrivit unor surse din cadrul spitalului, minorul ar fi suferit arsurile după ce ar fi încercat sa aprindă focul cu benzină.  „Arsură grad II-III prin flacără facială, torace, abdomen, membru superior parcelar 20%”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean. Băiatul a fost internat la Terapie Intensivă, urmând să fie transferat către o altă unitate spitalicească, dacă starea sa de sănătate o va impune.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost