Un autocamion încărcat cu zahăr s-a răsturnat la Popești

1
1280


Un autocamion încărcat cu zahăr, la volanul căruia se afla un bărbat de 48 de ani, din județul Iași, s-a răsturnat în noaptea de duminică spre luni, pe drumul european E85, la Popești. Autocamionul s-a răsturnat pe partea carosabilă.
Șoferul le-a spus polițiștilor că a vrut să evite un câine, moment în care a  pierdut controlul asupra direcției de mers. Conducătorul auto, care era băut, având o alcoolemie de 0,13 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, nu a fost rănit. În schimb, mașina a fost ușor avariată în urma acestui incident, iar traficul rutier a fost blocat pe un fir până ieri dimineață, în jurul orei 9.00, până când la fața locului a ajuns o altă mașină, ce a preluat marfa.
    Potrivit șefului Poliției Rutiere Vrancea, comisar șef Viorel Gheorghe, în zonă au fost echipaje de poliție care au asigurat fluența traficului până la ridicarea mașinii   răsturnate. „Evenimentul rutier s-a produs la ora 1.30, pe DN 2 E85, în comuna Popești. Conducătorul unui autocamion marca Ford Transit, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,13 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Traficul rutier a fost blocat pe un fir, iar până la ridicarea mașinii, la fața locului au fost echipaje de poliție, care au asigurat fluența traficului”, ne-a declarat comisarul șef Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here