Un autocamion a luat foc în parcarea unui supermarket
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Un autocamion a luat foc în parcarea unui supermarket
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Un autocamion marca MAN a luat foc ieri în parcarea supermarketului Profi. Pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Panciu au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. „Incendiul a fost lichidat. A ars izolația termică a cabinei din pâslă și buret pe o suprafață aproximativă de 2 mp. Cauza probabilă a incendiului: neprotejarea termică corespunzătoare”, a transmis plutonier Cristina Pîrvu, purtător de cuvânt al ISU Vrancea.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost