Accident pe E85, la Urechești" />
ULTIMA ORĂ! VIDEO şi GALERIE FOTO: Accident pe E85, la Urechești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! VIDEO şi GALERIE FOTO: Accident pe E85, la Urechești
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Accident rutier E 85, (piața de struguri Urechești), 2 auto implicate, o victimă încarcerată, intervin Detașamentul de Pompieri Focșani cu 2 autospeciale (1 ASAS si 1 Asp. Descarcerare) și SAJ VN. 

plt adj Florin Olaru, ISU Vrancea

UPDATE! 
Conform primelor date, în accident sunt implicate un autoturism și un microbuz. Trei persoane sunt rănite, una fiind încarcerată.

UPDATE 2! 

Ora: 09:50
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Vrancea pe DN2 Bucureşti – Focşani, pe raza comunei Urecheşti a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz. Din această cauză traficul  se desfăşoară pe un fir, alternativ, dirajat la kilometrul 172.
Se  estimează ca în aproximativ o oră traficul să revină la normal.

UPDATE 3!
Conform polițiștilor, în jurul orei 9.40, conducătorul unui autoturism Renault, care circula pe sensul de mers Buzău - Focșani, pe banda de lângă acostament, a întors brusc, fără să se asigure, fiind acroșat de un microbuz, care circula regulamentar, pe banda de lângă axul drumului, pe același sens. A rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului Renault și rănirea ușoară a doi pasageri din microbuz. Pasagerii din microbuz se îndreptau spre Iași pentru a participa la pelerinajul de Sf. Parascheva.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL46
22
47
43
27
28

Extragerea noroc:  9442301

Harta Focsani
   

Local

Un fond de investiții din Marea Britanie va construi un SPITAL în orașul Odobești
Orașul Odobești va avea o unitate spitalicească modernă, construită de un fond de investiții din Marea Britanie. Unitatea medicală va fi construită pe o suprafață de 6 hectare de teren, va avea 160 de paturi, iar personalul medical va fi format atât din români, cât şi medici de alte naţionalităţi.

POZA ZILEI

Soveja, Sursa foto: Marian Olteanu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost