ULTIMA ORĂ! Primarul PNL al comunei Urechești, plasat sub control judiciar
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Primarul PNL al comunei Urechești, plasat sub control judiciar
ULTIMA ORĂ! Primarul PNL al comunei Urechești, plasat sub control judiciar
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

 Magistrații Tribunalului Vrancea l-au plasat sub control judiciar pe primarul PNL al comunei Urechești, Nistor Bratosin (FOTO). De asemenea, sub control judiciar a fost plasat și celălalt bărbat cercetat în acest dosar, Adi Vasile Olteanu. Acesta nu va părăsi însă arestul, dat fiind că este arestat în altă cauză. Cei doi sunt cercetați de procurori într-un dosar privind incendierea unor gospodării din Urechești. Olteanu este acuzat de incendiere, iar Bratosin de instigare la incendiere. 
 La sfârșitul anului trecut, un incendiu a cuprins anexele unei gospodării şi acoperişul locuinţei din comuna Urecheşti. Se întâmpla pe 10 decembrie 2017. Din spusele proprietarului, în noaptea cu pricina, atât el, soţia, cât şi cei doi fii ai lor se aflau acasă. Cel de-al doilea incendiu a izbucnit în aceeaşi localitate, la un apropiat al primului proprietar afectat, la data de 28 decembrie 2017, în jurul orei 02.20. După cinci ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat. Flăcările au mistuit aproape în întregime gospodăria omului. În urma verificărilor efectuate la fața locului s-a constatat că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza folosirii intenționate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Şi în acest caz întreaga familie se afla în casă la momentul izbucnirii incendiului.
 „Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani se află în cursul cercetărilor un dosar care are ca obiect două infracțiuni de incendiere săvârșite la sfârșitul anului trecut, în luna decembrie. (…) Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și stabilirea răspunderii pentru fiecare persoană. Până la terminarea dosarului și pronunțarea unei decizii de către instanțe, inculpații se bucură de prezumția de nevinovăție”, a declarat, la momentul arestării, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, Ionuț Petrescu.

Facem precizarea că pe întreg parcursul urmăririi și procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost