Personaje din desene animate înveselesc pereții secției Pediatrie a Spitalului Județean" />
ULTIMA ORĂ! Personaje din desene animate înveselesc pereții secției Pediatrie a Spitalului Județean
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Personaje din desene animate înveselesc pereții secției Pediatrie a Spitalului Județean
ULTIMA ORĂ! Personaje din desene animate înveselesc pereții secției Pediatrie a Spitalului Județean
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi


 Încă o persoană s-a alăturat inițiativei conducerii Spitalului Județean de Urgență de a decora pereții secției Pediatrie cu desene și picturi vesele, care să aducă un zâmbet pe chipul micuților aflați în suferință. „Mi-a făcut o reală plăcere să pot ajuta cu picturile mele secția de Pediatrie a Spitalului Focșani. Mă regăsesc în fiecare personaj desenat și am pus mult suflet pentru a ieși cât se poate de bine, pentru a mai diminua suferința micilor pacienți”, a spus focșăneanca Ramona Magdalin, absolventă a Facultății de Arte Plastice „George Enescu” Iași.
 Pereții secției Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani sunt acum mai veseli și mai plini de culoare. Una dintre dorințele conducerii unității medicale, imediat după ce în secția Pediatrie a fost înlocuit mobilierul vechi cu 16 noptiere, 16 paturi și 16 saltele noi, a fost aceea de a înveseli saloanele cu tablouri care să ilustreze personaje din povești și desene animate. Prima persoană care a răspuns acestei inițiative a fost Ana Manolachi, jurnalist la Atlas TV.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost