Incendiu într-un apartament din Focșani; proprietarii sunt plecați la muncă în străinătate" />
ULTIMA ORĂ! Incendiu într-un apartament din Focșani; proprietarii sunt plecați la muncă în străinătate
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Incendiu într-un apartament din Focșani; proprietarii sunt plecați la muncă în străinătate
ULTIMA ORĂ! Incendiu într-un apartament din Focșani; proprietarii sunt plecați la muncă în străinătate
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi


Pompierii au intervenit în această seară pentru stingerea unui incendiu care s-a manifestat la un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Al. Vlahuță din Focșani. Pompierii au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, fiind prezent și echipajul SMURD. Din primele informații, o mașină de spălat a luat foc în bucătărie apartamentului nelocuit de la parter. A ars mașina de spălat și ce era în jurul ei. A ieșit fum pe scara blocului, iar vecinii s-au panicat. Apartamentul este nelocuit de aproximativ un an, proprietarii fiind plecați în străinătate. Vecinii spuneau că proprietarul a realizat singur instalația electrică.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost