ULTIMA ORĂ! VIDEO și GALERIE FOTO! Un bărbat a încercat să-și OMOARE copilul de 5 ani, apoi s-a SINUCIS intrând cu mașina într-un copac

17
32159


Un bărbat de 37 de ani a intrat cu mașina într-un copac, aproape de cartierul Satu Nou din Panciu, după ce ar fi încercat să-și omoare copilul în vârstă de 5 ani, scoțându-i intestinele. Copilul este în operație acum. Evenimentul rutier s-a produs sâmbătă seara în jurul orei la ora 23:45. Bărbatul a decedat.
Vom reveni cu informații.
UPDATE!
Bărbatul, Florin Eugen D., are domiciliul trecut pe București. Copilul a fost preluat de salvare din Fitionesti.
UPDATE 2!
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Alina Cosma, ne-a spus astăzi (duminică dimineață) că băiețelul „a venit cu plagă înjunghiat penetrantă, a fost operat de urgență, în prezent starea lui e stabilă, este conștient, fiind internat la Terapie”. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru tentativă de omor. 
UPDATE 3!
Bărbatul care a vrut să-și omoare copilul era IT-ist la o firmă care asigură servicii de securitate, dar și medicale. El venise în Vrancea pentru a-și vedea copilul, care era la Fitionești cu bunica, respectiv mama bărbatului, și ea stabilită la București. Totul s-ar fi întâmplat după ce soția bărbatului intentase divorț. El a tot insistat să vadă copilul și a venit însoțit de sora lui, care a vrut neapărat să meargă cu el pentru că era agitat. Potrivit unor surse, pe parcursul zilei de sâmbătă, bărbatul a avut un comportament normal și a petrecut mult timp cu copilul. Pe seară, a mers în casă, a luat un cuțit și și-a atacat fiul. L-a înjunghiat de două ori în abdomen și pentru că a văzut că nu moare ar fi lărgit rana și i-ar fi scos intestinele. Apoi l-a strâns pe copil de gât. Rudele au auzit țipetele micuțului și când au mers în casă l-au văzut pe bărbat peste copil. Au fost nevoite să-l muște pe bărbat pentru a-l salva pe micuț. Apoi bărbatul a urcat în mașină și a demarat în trombă, iar în zona cartierului Satu Nou din Panciu a intrat cu mașina într-un copac. Anchetatorii cred că este vorba de sinucidere, nu de accident. Ancheta este continuată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here