UPDATE 1!!! Ce spune directorul unității de învățământ despre incident 

UPDATE 2!!! Medicii l-au diagnosticat pe elev 
" />
ULTIMA ORĂ! Elev transportat la spital după ce a căzut pe scări în timp ce era la școală
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! Elev transportat la spital după ce a căzut pe scări în timp ce era la școală
ULTIMA ORĂ! Elev transportat la spital după ce a căzut pe scări în timp ce era la școală
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

 Un băiat , care ar avea 11 ani, potrivit polițiștilor, elev al Grupului Școlar „Grigore Gheba” din Dumitrești, a ajuns astăzi, în jurul prânzului, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Focșani, după ce ar fi căzut pe scările unității de învățământ. 
 Potrivit unor surse, băiatul, împreună cu un coleg, se dădeau pe balustradă. Se pare că, din joacă, cei doi s-ar fi împins, iar cel de 11 ani ar fi căzut pe scări și s-ar fi lovit. Acesta a ajuns la spital. El nu a suferit răni grave și se află în afara oricărui pericol.

UPDATE 1!!! Ce spune directorul unității de învățământ despre incident 

 Directorul Liceului Grigore Gheba Dumitrești, Durel Găloiu, a precizat că incidentul a avut loc în timpul orelor, cei doi nefiind la clasă. ”Doi elevi s-au lovit în timp ce se jucau la o balustradă de la etajul I și au căzut. Unul dintre elevi nu a pățit nimic, în timp ce al doilea s-a lovit mai tare. Noi am chemat imediat medicul din localitate, care l-a evaluat până la sosirea ambulanței. Băiatul a fost cooperant tot timpul, nu avea nimic rupt, era lovit la o ureche”, ne-a spus profesorul Durel Găloiu, directorul Liceului Grigore Gheba. 
 Potrivit informațiilor furnizate de acesta, cei doi sunt elevi care creează probleme. Incidentul s-a petrecut în timpul orelor de curs, când toți profesorii erau la ore, cei doi fiind observați de femeile de serviciu pe hol, acestea anunțând incidentul. Conducerea unității de învățământ a luat decizia ca pe fiecare palier în parte să fie zilnic câte un profesor de serviciu, tocmai pentru a limita astfel de incidente. Cadrele didactice fac de serviciu în timpul pauzelor, pentru că în timpul orelor sunt la cursuri.

UPDATE 2!!! Medicii l-au diagnosticat pe elev 

Medicii l-au diagnosticat pe elev cu "traumatism cranio-cerebral închis, prin cădere de la alt nivel". Deși nu pare să aibă ceva, i se va face totuși și un CT.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost