ULTIMA ORĂ! Adolescent tâlhărit de un bărbat și o femeie, în zona Parcului Schuman din Focșani

1
8433


În ziua de sâmbătă 16.09. a.c. un echipaj de jandarmi a fost sesizat de către numitul D.A.I. de 18 ani despre faptul că a fost tâlhărit de o persoană necunoscută de sex masculin, deposedându-l ulterior de suma de 100 lei, în zona Pieței Moldovei.
În urma activităților specifice desfășurate de echipajul de jandarmi, în zona Parcului Schuman au fost identificați numiții P.L. din Focșani și concubina acestuia C.M. din oraș Mărășești. Persoana păgubită i-a identificat pe cei doi autori, aceștia din urmă nerecunoscând faptul că l-ar fi tâlhărit. Din declarațiile numitului D.A.I. a reieșit faptul că numitul P.L. l-ar fi oprit pe stradă sub pretextul că îl cunoaște, ulterior a fost apucat de mână și i-a arătat din buzunar un obiect ce părea a fi un cuțit și sub amenințarea că îl va tăia l-a tras în scara unui bloc și i-a cerut 100 de lei ulterior acesta i-a remis banii.
În cauză au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală, numitul P.L. fiind susceptibil de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută și sancționată de art. 233 Cod Penal.
Purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea
Căpitan Petrea George

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here