ULTIMA ORĂ! 12 percheziții efectuate de polițiști, în această dimineață, la contrabandiști de țigări
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! 12 percheziții efectuate de polițiști, în această dimineață, la contrabandiști de țigări
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

În această dimineață, sub coordonarea Serviciului Investigarea Criminalității Eonomice, poliţistii vrânceni au efectuat 11 percheziții domiciliare pe raza județului Vrancea şi o percheziţie domiciliară în municipiul Bârlad, județul Vaslui, la locuintele mai multor persoane bănuite de deţinerea şi comercializarea ilicită de ţigarete şi produse din tutun.

La data de 21 decembrie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţene Vrancea au efectuat 12 percheziţii, în județele Vrancea și Vaslui, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.
Activitățile s-au desfășurat în cadrul a 8 dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu țigări. 
În urma percheziţiilor efectuate au fost indisponibilizate 19 000 ţigarete. 
De asemenea, au fost ridicate peste 800 articole pirotehnice deținute cu încălcarea prevederilor Legii  126/1995 rep.
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale precum şi pentru stabilirea şi recuperarea prejudiciului cauzat bugetului de stat.
La acțiune au participat luptătorii Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Vrancea și Vaslui precum și jandarmi din cadrul I.J.J. Vrancea.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Local

Află câtă apă consumă un vrâncean; raportul a fost făcut public de SGA
Un vrâncean consumă anual 49 metri cubi de apă, arată un raport al Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea. Raportul a fost prezentat, ieri, în ședința Colegiului Prefectural.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost