ULTIMA ORĂ! 12 percheziții efectuate de polițiști, în această dimineață, la contrabandiști de țigări
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ULTIMA ORĂ! 12 percheziții efectuate de polițiști, în această dimineață, la contrabandiști de țigări
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

În această dimineață, sub coordonarea Serviciului Investigarea Criminalității Eonomice, poliţistii vrânceni au efectuat 11 percheziții domiciliare pe raza județului Vrancea şi o percheziţie domiciliară în municipiul Bârlad, județul Vaslui, la locuintele mai multor persoane bănuite de deţinerea şi comercializarea ilicită de ţigarete şi produse din tutun.

La data de 21 decembrie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţene Vrancea au efectuat 12 percheziţii, în județele Vrancea și Vaslui, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.
Activitățile s-au desfășurat în cadrul a 8 dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu țigări. 
În urma percheziţiilor efectuate au fost indisponibilizate 19 000 ţigarete. 
De asemenea, au fost ridicate peste 800 articole pirotehnice deținute cu încălcarea prevederilor Legii  126/1995 rep.
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale precum şi pentru stabilirea şi recuperarea prejudiciului cauzat bugetului de stat.
La acțiune au participat luptătorii Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Vrancea și Vaslui precum și jandarmi din cadrul I.J.J. Vrancea.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Social

Adevăruri ȘOCANTE spuse de medicul Cătălin Groza despre educația sexuală. „Profesorului de Biologie îi este rușine să vorbească despre ciclul menstrual sau despre sarcină“
    În anul 2017, la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani  au fost abandonați 19 copii. 17 dintre aceștia au fost abandonați în secția nou-născuți (15 au ajuns la asistent maternal în regim de urgență și doi în centre maternale), alți doi copii cu handicap au fost abandonați în secția pediatrie.

POZA ZILEI

Puțină zăpadă

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost