Trupa Protha participă la un festival de teatru caritabil

4
1012


Trupa de teatru Protha va participa la cea de-a VI-a ediție a Festivalului Național de Teatru pentru Adolescenți „Stage”, care va avea loc la Cluj, în perioada 5-8 noiembrie. Festivalul are scop umanitar, banii adunați urmând a fi utilizați pentru susținerea proiectului „Zâmbet de copil. Copilăria nu este la spital”. Scopul acestui proiect este extinderea call center-ului pedriatic de stat Peditel 1791, din România, în alte trei județe.
Spectacolul „Oscar și Tanti Roz” după Eric Emmanuel Schimtt al trupei de teatru Protha, în regia lui Cătălin Sfîrloagă, a fost selectat de juriul acestei ediții să participe la festival. Din distribuția spectacolului vor face parte: Bianca Carabă, Miruna Tutoveanu, Valentina Mănăilă, Ramona Ignat, Diana Apostu, Ella Tătaru, Vlad Steclaru, Bogdan Robu, Marius Iftinca, Åžtefan Banciu și Andrei Gheoca.
Alături de Protha vor participa alte unsprezece trupe de teatru din țară. Juriul acestei ediții a festivalului va fi format din Radu Å¢uculescu, dramaturg și regizor – președintele juriului, Ionică Pop, regizor și compozitor, și Rodica Tulbure, redactor. 
Protha revine la acest festival după o perioadă de doi ani. La edițiile precedente la care a participat i-au fost decernate diferite premii colective și individuale.
Participarea la acest festival de teatru va fi posibilă ca urmare a sprijinului permanent acordat de primarul Iulian Nica și Primăria Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here