Trei miniștri la Școala de vară a TSD Vrancea
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Trei miniștri la Școala de vară a TSD Vrancea
Trei miniștri la Școala de vară a TSD Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi


    Trei miniștri ai Guvernului condus de Mihai Tudose vor participa  la „Şcoala de Vară a  Tineretului Social Democrat Vrâncean“, ediţia a-XI-a. Evenimentul se desfășoară la Gălăciuc, în perioada 5-7 septembrie. Este vorba de  Marius Alexandru Dunca, ministrul Tineretului și Sportului, Victor Negrescu, Ministru delegat pentru Afaceri Europene, președintele coordonator național al PES Activists România și Gabriel Petrea, ministru pentru Dialog Social și președinte al TSD România.
    La Şcoala tineretului social democrat vrâncean, ce va avea ca temă „Președinția UE-Examenul maturității României Europene“, vor participa peste 100 de tineri, care vor lua parte la mai multe conferinţe susţinute de politicieni locali şi centrali.
Deschiderea lucrărilor va fi făcută de președintele PSD Vrancea și președintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene, Marian Oprişan. Imediat după deschidere, va conferenția Gabriel Petrea, ministru pentru Dialog Social și președinte al TSD România. Acesta va aborda tema specifică Școlii de vară, dar și alte teme pe care tinerii social democrați le vor deschide.
    Printre invitații care vor fi prezenți la Școala de vară a tinerilor social democraţi se mai află Cristian Dumitrescu, președintele Comisiei de Politică Externă din Senatul României, europarlamentarul Emilian Pavel, membru în Comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale, senatorul Ecaterina Andronescu, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport. Şcoala de Studii Politice a Tineretului Social Democrat Vrâncean se va desfăşura pe mai multe module, urmând ca invitaţii să propună spre dezbatere diverse teme. La finalul manifestării, Marian Oprişan va oferi diplome de participare tinerilor şi premii cîştigătorilor concursurilor ce vor fi organizate pe durata celor trei zile.
   


 

 

7 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Nu ne intereseaza.

  DE mooe, postat pe 05-09-2017, la 06:48

 • Eu cred ca cel mai indicat era sa participe la aceasta "Scoala de vara", care in fapt este o "Scoala de toamna", a "Tineretul Social Vrancean" insusi ministrul Mihai Tudose. De ce fac o astfel de afirmatie ? Deoarece, in opinia mea, "Tineretul Social Vrancean" ar fi trebuit sa primeasca INFORMATII PRETIOASE despre CELEBRUL Terente si a lui POSIBILITATI care a "haiducit" prin zona baltilor Brailei. Eu am recunoscut PUBLIC, ca-l invidiez pe presedintele Marian Oprisan pentru BUNACIUNILE din jurul Domniei Sale, dar cu toate acestea am respectat INTOCMAI porunca a-X-a BIBLICA („Sa nu poftesti casa aproapelui tau; sa nu poftesti nevasta aproapelui tau, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici magarul lui, nici vreun alt lucru care este al aproapelui tau.”) Gurile RELE pretind ca primarul Cristi Misaila ar fin INCALCAT FOARTE GRAV aceasta PORUNCA BIBLICA, iar daca aceasta barfa are tangenta cu realitatea, in calitatea mea de ADEVARATA Mama OMIDA mioritica de Tara Vrancei, afirm cu toata "RESPONSABILITATEA" ca ceea ce a facut primarul Cristi Misaila este un SEMN RAU pentru cariera politica a presedintelui Marian Oprisan.

  DE Ulise Grosu, postat pe 05-09-2017, la 08:20

 • Or fi venit sa dea corijentele la scoala de vara.Ori ministri lui Tudose,ori repetentii de la clasa tot aia sunt.Puneti mana pe carte analfabetilor si apoi la mici si bere

  DE d, postat pe 05-09-2017, la 09:17

 • !!!!!!!!LAS PE EI!!!FOR DEVENIT DOTTORI IN ACOLO DE CORIGENTA!!!!!!SEE GAZED,ASA INVITATI!!!!!!!1 SI 1!!!!!ARE INVATAMANT!!!POP NU VINE CU MANUALUL DE SPORT??????????????SO AGRAMATISMELE LUI??????

  DE Stroe vasilica, postat pe 05-09-2017, la 10:04

 • Ulise felicitari pentru comentariul concret si la obiect ! Asa este nimeni nu trebuie sa accepte ideia ca traim intr-un stat corupt,cu atat mai mult sexual !!

  DE Tracia, postat pe 05-09-2017, la 12:10

 • @"Tracia"; Stimabila sau Stimabila, eu nu fac comentarii ci INFORMARI, carora in limita posibilitatilor incerc sa le dau o nota UMORISTICA. "BOMBA cu CEAS" pentru "Sistemul din Provincia Europeana Vrancea" care este un SISTEM - TRANSPARTINIC, este "eseul""JUSTITIA SUBORDONATA REGIMULUI SECURIST POSTDECEMBRIST SI "DESTEPTAREA PROSTILOR"", postat in data de 18.08.2017, pe blogul ulisegrosu.blogspot.com. NOTA: Ca sa intelegi un astfel de "eseu" trebui sa ai ceva cunostinte juridice si nu numai.

  DE Ulise Grosu, postat pe 05-09-2017, la 12:24

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost