TREI ACCIDENTE în două ore. O femeie este în comă

0
1872


Trei accidente de circulație s-au produs aseară pe raza județului Vrancea, într-un interval de aproximativ două ore. Primul eveniment rutier a avut loc pe DN 2 E85, la Pufești. Potrivit politiștilor, în accident au fost implicate două mașini, iar în urma acestuia o persoană a fost rănită ușor. Subcomisar Cătălin Manea, de la Serviciul Poliției Rutiere Vrancea, ne-a precizat că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Mai exact, una dintre mașinile implicate în accident a pătruns pe drumul european de pe un drum lateral fără să acorde prioritate de trecere, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.  
 Alte două accidente au vut loc în zona comunei Obrejița. Într-unul dintre accidente, victima, o femeie, era aseară în comă profundă. Potrivit polițiștilor, evenimentul rutier s-a produs pe drumul care face legătura între comunele Obrejița și Sihlea. O femeie, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului, a fost lovită de un autoturism. În urma accidentului, femeia s-a ales cu răni grave. Ea a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, fiind în comă profundă. 
 Cel de-al treilea accident a avut loc tot la Obrejița, iar victimă este un bărbat. Subcomisar Manea ne-a spus că, în acest caz, victima traversa drumul regulamentar, pe marcajul pietonal. După accident, bărbatul rănit era conștient și a știut să spună cum se numește. Åži el a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale și pentru investigații suplimentare. 
 Polițiștii continuă cercetărilor în toate cele trei cazuri, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestor accidente. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here