Tir – CS Unirea Focșani juniori 3 și Lucian Puțaru, campioni ai României!

0
764


•    CSM Focșani 2007, vicecampioană a României la juniori 2!
•    David Ilie, junior 2 și Alexandra Bivolaru, junioară 3 – medalii de argint la individual!

    Formația de tir juniori 3 a CS Unirea este campioana României în 2016 la pușcă cu aer comprimat 40 focuri! Cu Lucian Puțaru, Ștefan Magadan și Răzvan Condrea la standurile de tragere, echipa focșăneană a acumulat 1098 puncte cu care s-a clasat pe prima proziție a clasamentului!
Cu cele mai bune rezultate din concurs, Lucian Puțaru a devenit campion la individual! Răzvan Condrea s-a clasat pe locul trei, iar Ștefan Magadan, pe patru!
Junioara 3 Alexandra Bivolaru de la CSM Focșani 2007 a câștigat medalia de argint cu 370 de puncte!
La juniori 2, echipa CSM Focșani 2007 este vicecampioana României la pușcă cu aer comprimat 40 de focuri masculin! În formula David Ilie, Hassan Mansur, Alexandru Micu, formația focșăneană a acumulat 1113 puncte și s-a clasat pe locul al doilea primind medaliile de argint, fiind urmată de CS Unirea Focșani, care a câștigat medaliile de bronz, cu 1102 puncte. Pentru CS Unirea au tras la țintă Lucian Puțaru, Mihnea Ene și Răzvan Condrea.
La individual, David Ilie a terminat tot pe locul al doilea, cu 384 de puncte, cu trei puncte mai puțin decât câștigătorul probei, dinamovistul Ștefan Rizea.  
Pe primul loc la echipe masculin a încheiat competiția formația Dinamo București.
La feminin, Alexandra Bivolaru de la CSM Focșani 2007 a ocupat locul 4, cu 380 puncte!
 Sportivii focșăneni sunt pregătiți de profesorii Adrian Alaci, antrenor emerit, și Aurel Giurgea.
În această săptămână, ei s-au aflat în cantonament la Cacica, unde au plecat după etapa finală a Campionatului Național care a avut loc la București, în perioada 4-7 iulie.  
  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here