Teleorman: Un elev de clasa a opta care a agresat o profesoară a fost arestat preventiv
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Teleorman: Un elev de clasa a opta care a agresat o profesoară a fost arestat preventiv
Teleorman: Un elev de clasa a opta care a agresat o profesoară a fost arestat preventiv
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Un adolescent în vârstă de 16 ani, elev în clasa a opta la școala generală din comuna teleormăneană Poroschia, a fost arestat preventiv, joi, într-un dosar în care este cercetat pentru agresarea unei profesoare. Judecătoria Alexandria a dispus, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii publice. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la tribunalul Teleorman, dar este executorie. Agresorul fusese reținut de polițiști în urmă cu o zi, în același dosar fiind cercetați în stare de libertate, pentru săvârșirea acelorași infracțiuni, alți doi colegi de clasă, ambii în vârstă de 14 ani.
Incidentul în care o profesoară a fost agresată de elevi în clasă, în timpul unei ore de curs, este cercetat și de Inspectoratul Școlar Județean Teleorman. Reprezentanții instituției au anunțat că, în funcție de concluziile verificărilor, ancheta administrativă s-ar putea finaliza cu scăderea notei la purtare pentru elevii implicați.
Anchetele în acest caz au început după ce pe o rețea de socializare a apărut o înregistrare în care o profesoară este lovită și înjurată de mai mulți elevi, care blochează ușa și nu îi permit să părăsească sala de clasă. În urma verificărilor s-a stabilit că incidentul s-a produs la școala din comuna Poroschia, victima abuzurilor fiind o profesoară debutantă, care predă disciplina Cultură civică.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost