Tată a trei copii, ucis de un cilindru compactor neînmatriculat și condus de un bărbat fără permis

8
1660


Cilindrul compactor care a omorât un om la Dumitrești era neînmatriculat, iar cel care-l conducea nu avea permis auto pentru nici o categorie de autovehicule. Polițiștii spun că în această cauză a fost întocmit dosar penal. „La data de 22 mai a.c, ora 12.50, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DC 168 un bărbat de 40 ani din municipiul București, angajat al unei societăți, în timp ce conducea un cilindru compactor pentru asfalt, neînregistrat/ neînmatriculat, fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule, pe un drum în rampă, a pierdut controlul utilajului și a acroșat un atelaj hipo neînregistrat, aflat în staționare pe marginea drumului. În urma producerii evenimentului a rezultat decesul căruțașului în vârstă de 43 ani din comuna Dumitrești, care a fost prins între utilaj și acostament. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
    Reamintim că luni, în jurul prânzului, pe un drum comunal în pantă, de pe raza localității Dumitrești, un bărbat în vârstă de 43 de ani, tată a trei copii, a murit. Bărbatul, care avea picioarele amputate, se afla pe scândură într-o căruță care staționa pe marginea drumului, când utilajul de nivelare a asfaltului, scăpat de sub control, a intrat în atelaj și l-a omorât. Martorii spun că în momentul în care conducătorul utilajului și-a dat seama că nu-l mai poate controla, ar fi sărit din el.
    În urma impactului violent a rezultat decesul căruțașului și distrugerea atelajului. Calul, care era înhămat la căruță, a scăpat nevătamat. Firma, la care era angajat conducătorul cilindrului compactor, efectua lucrări de asfaltare pe un tronson al drumului comunal DC 168 Dumitrești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here