Tânără înșelată după ce a vrut să închirieze un apartament în Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tânără înșelată după ce a vrut să închirieze un apartament în Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

La data de 6 decembrie a.c., Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată de către o femeie, de 22 de ani, din comuna Tulnici, cu privire la  faptul că, în cursul lunii noiembrie a.c., ar fi fost indusă în eroare de o persoană de sex masculin care ar fi postat într-un cotidian un anunț publicitar prin care ar fi oferit spre închiriere, în mod fictiv, un apartament de pe raza municipiului. Femeia ar fi plătit persoanei de sex masculin, cu titlu de avans, suma de 1200 lei reprezentând chiria aferentă primei luni precum și cheltuieli pentru renovarea apartamentului.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Pentru a nu deveni victimă a acestui gen de infracțiune, polițiștii vă recomandă:
- NU manifestați încredere față de persoanele care postează la mica publicitate anunțuri care, la prima vedere, par foarte atractive.
- NU achitați nicio sumă în vederea închirierii unei locuințe dacă anterior nu ați încheiat un contract legal de închiriere cu proprietarul.
- Nu vă lăsaţi păcăliţi de preţurile ce sunt cu mult sub cel al pieţei. De regulă, aceasta este o modalitate a escrocilor care vor să vă atragă atenţia!
- Nu achitaţi în avans chiria, mai ales dacă nu aveți suficiente date despre persoana care oferă spre închirire o locuință/spațiu.
- Fiți vigilenți și NU acceptați propunerile infractorilor!
Dacă totuși sunteți victimă a acestui gen de infracțiune, nu ezitați să sesizați acest lucru. Cu cât alertați mai repede Poliția, cu atât cresc șansele identificării autorilor!

Biroul de presă al IPJ Vrancea


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost