Tânăr cercetat într-un dosar de trafic de droguri, obligat să meargă la dezintoxicare
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tânăr cercetat într-un dosar de trafic de droguri, obligat să meargă la dezintoxicare
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Un tânăr cercetat într-un dosar de trafic de droguri, în care polițiștii de la Crimă Organizată au efectuat percheziții în urmă cu mai bine de o săptămână, găsind o cultură indoor de canabis, a fost trimis la dezintoxicare. Ieri, la Curtea de Apel Galaţi s-a judecat contestaţia făcută de procurorii DIICOT împotriva încheierii de şedinţă de la Tribunalul Vrancea prin care Andrei Angel S. a fost pus sub control judiciar. S-a menţinut măsura controlului judiciar, dar i s-a impus tânărului să meargă la dezintoxicare.
„Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigarea a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Biroul Teritorial Vrancea. Desfiinţează în parte încheierea de şedinţă din data de 09.05.2017, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi (...) şi, în rejudecare: (...) impune inculpatului Sandu Andrei Angel ca pe durata măsurii preventive a controlului judiciar să se supună unui program de dezintoxicare sub îndrumarea şi supravegherea specialiştilor din cadrul Centrului Agenţiei Naţionale Antidrog Vrancea (...) Menţine celelalte dispoziţii ale încheierii contestate. (...) Definitivă. Cercetată şi pronunţată în cameră de consiliu, azi, 18.05.2017”, se arată în decizia Curţii de Apel Galaţi.
Andrei Angel S. a fost reţinut pe 9 mai, după ce poliţiştii de la Crimă Organizată, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea au efectuat 4 percheziţii în Focşani şi Suraia într-un dosar de trafic şi consum ilicit de droguri şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv.
Într-una din locaţiile vizate, în Focşani, oamenii legii au găsit o cultură indoor de canabis în diferite stadii de dezvoltare, resturi vegetale de canabis şi două grindere. La audieri, la sediul poliţiei au fost aduse mai multe persoane, mai exact cinci, după cum ne-au spus surse oficiale, dar a fost luată măsura reţinerii doar în cazul uneia dintre acestea, care ulterior a fost pusă sub control judiciar. O zi mai târziu, Andrei Angel S. a fost dus la instanţă cu propunere de arestare, care a fost respinsă de judecători, fiind instituită măsura controlului judiciar. Pe durata controlului judiciar, pe lângă faptul că trebuie să meargă la dezintoxicare, tânărul mai trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală, la Judecătorul de Cameră Preliminară, la instanţă, ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată organul judiciar desemnat cu supravegherea ori de câte ori îşi schimbă locuinţa, să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit sau ori de câte ori este chemat, să nu depăşească limita teritorială a judeţului Vrancea, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar desemnat cu supravegherea sa.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost