Tabără de instrucție în zona cabanei militare Soveja din Munţii Vrancei
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tabără de instrucție în zona cabanei militare Soveja din Munţii Vrancei
Tabără de instrucție în zona cabanei militare Soveja din Munţii Vrancei
Voteaza :

Articolul a primit 7 voturi

    În perioada 06.02-16.02.2018, 9 militari din cadrul Batalionul 84 Asigurare Date ”Mărăști”, unitate din compunerea Brigăzii 8 LAROM desfãşoarã, alături de colegii din cadrul Brigăzii 9 Mecanizate și ai Regimentului 52 Artilerie Mixtă, în zona cabanei militare Soveja din Munţii Vrancei, o tabără de instrucţie pe timp de iarnă.
    Timp de zece zile, cercetaşii vor trãi în condiţii de izolare, vor exersa tehnicile de procurare şi pregătire a hranei, modalităţi de confecţionare a capcanelor şi de aprindere a focului în ascuns, amenajarea diferitelor tipuri de adăposturi, proceduri de orientare şi deplasare în teren muntos şi împădurit, marşuri prin care îşi vor testa limitele fizice şi psihice. De asemenea, vor executa misiuni specifice cercetării, de culegere şi transmitere a informaţiilor, dar şi exerciţii tactice care vor viza amenajarea unor posturi de observare şi angajarea diverselor obiective.
    Pe timpul executării unui marș, militarii batalionului au acordat primul ajutor unui copil din zonă, accidentat ușor. ”Am învățat să ne adaptăm la toate condițiile de vreme și teren, ne-am testat rezistența fizică și psihică, reușind să îndeplinim cu succes toate obiectivele și misiunile încredințate pânã în acest moment”, a precizat plutonierul major Onofrei Florin, conducătorul detașamentului Batalionului 84 Asigurare Date.

Foto: Batalionul 84 Asigurare Date
Sursa: Facebook/Brigada 8 LAROM

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit-o pe șoferița care i-a accidentat fiul pe trecerea de pietoni
    Un băiat în vârstă de 6 ani, din Panciu, a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng, prin accident rutier, după ce, în seara zilei de joi, a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani.

UPDATE!!!

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost