Steluțele gimnasticii focșănene, reunite într-o galaxie a viitorului la Buzău!
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Steluțele gimnasticii focșănene, reunite într-o galaxie a viitorului la Buzău!
Steluțele gimnasticii focșănene, reunite într-o galaxie a viitorului la Buzău!
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

”Steluțele gimnasticii” de la mai multe cluburi din țară s-au reunit sâmbătă, la Buzău, într-o competiție de tradiție care are loc în această perioadă a anului, înainte de intrarea în vacanță. A fost ca o reuniune a galaxiei gimnasticii viitorului, o trecere în revistă a unui potențial în care Clubul Sportiv Școlar de Gimnastică Focșani a intrat cu micuțe sportive cu vârste cuprinse între șase și opt ani.
Dintre cele circa 90 de steluțe, 24 au fost de la Focșani, pregătite de profesorii-antrenori Diana Gogancea, Florin Roșioru, DoinițaVulcan, Dănuț Vulcan, Daniela Trandafir, Carmen Smeu și Cezar Stoica. Rând pe rând au intrat în concurs Tîrcioiu Alexandra, Alexia Său, Miruna Gogu, Lidia Moroiu, Amalia Rețeanu, Denisa Ismail, Melissa Ismail, Kati Baciu, Denisa Popîrlan, Ana-Maria Cosma, Alesia Petrea, Aurora Mihai, Maria Gafton, Daria Marinescu, Alina Iordache, Erika Rotaru, Alecsia Chiribașa, Andreea Moraru, Vanesa Rotaru, Irina Andrei, Ioana Mihai, Lisa Sima, Georgiana Iuga, Cristiana Cirimbei, toate sportive ale școlii de gimnastică de la Focșani.
După concurs, profesoara-antrenoare Daniela Trandafir, directoarea CSȘ Gimnastică Focșani, mi-a spus: ”A fost o competiție la care au participat în jur de 90 de sportive, care de care mai frumoase, mai elegante și dornice să ne arate cât mai multe elemente frumos învățate și cât mai bine însușite pentru vârsta lor! CSȘ Gimnastică Focșani s-a prezentat cu 24 de sportive. Putem adăuga că am avut cele mai multe sportive participante, de care suntem mândre. Sperăm că și pe viitor vom fi o echipă la fel de numeroasă și de unită!”.     


 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Felicitari,dragelor!Multa munca,sanatate si seriozitate ca sa ajhunge-ti acolo sus!

  DE TUGURLAN DANTIS NIRELA, postat pe 19-06-2017, la 07:08

 • Grea gramatica Limbii romane! Corect este:,, sa ajungeti".

  DE un ...roman, postat pe 20-06-2017, la 06:40

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL2
28
41
27
26
3

Extragerea noroc:  5053917

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO şi GALERIE FOTO: Casă de piatră Lavinia și Aurel Șelaru! A fost o nuntă ca-n povești
Un eveniment cu totul și cu totul special a avut loc sâmbătă în viața inspectorului școlar general adjunct, profesorul Aurel Șelaru.

POZA ZILEI

Un pompier salvează o pisică dintr-un bazin de pe fosta platformă Mopaf

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost